TVRDE LIJEČNICI

Napokon je pronađen lijek za AIDS?

21.03.2014 u 06:58

Bionic
Reading

Egipatski vojni liječnici tvrde kako je AIDS danas potpun izlječiv te da njihov tretman pokazuje da se virus HIV-a može pratiti i potpuno uništiti

Vojni liječnici 20 su godina radili na tajnom projektu čiji je cilj bio usavršavanje preparata i uređaja za liječenje HIV-a i hepatitisa C. Osnivači ove jedinstvene tehnologije objašnjavaju da je Inženjerski odjel oružanih snaga napravio i testirao dva uređaja te da jedan otkriva viruse, a drugi uništava, prenosi klix.ba

Specijalni lijekovi i oprema već su prošli sve faze testiranja na životinjama i ljudima, a proveden je i test na stabilnost oporavka tijekom 33 mjeseca nakon tretmana.

Kako navodi Glas Rusije, period liječenja traje šest mjeseci. Pacijent prvo uzima lijekove deset dana. Onda se, tijekom 15 do 25 dana, ovisno o stanju, svaki dan po jedan sat podvrgava tretmanu na aparatu. Nakon toga ponovno slijedi uzimanje lijekova idućih šest mjeseci.

Liječnici kažu kako ova način liječenja zaustavlja i širenje pratećih bolesti kao što su dijabetes ili oštećenja vida. Liječenje ovom metodom u Egiptu počinje 1. srpnja, a visina troškova liječenja još nije poznata.