Zdravlje KUDA IDE OVAJ SVIJET

Britanci su prelijeni čak i za seks

  • Autor: G. A.
  • 11.8.2009 9:41:58
  • 11.8.2009 8:00:00

Britanci su uvijek preumorni da bi se igrali s djecom, hodali po stepenicama, a ne da im se čak ni potrčati za autobusom ako vide da im odlazi ispred nosa. Da stvar bude strašnija, ujutro radije izaberu dulje spavanje od seksa, pokazalo je istraživanje

Trećina Britanaca neće potrčati za autobusom, a dvoje od troje će ići liftom čak i na drugi kat. Jednom kad dođe kući, svaki šesti Britanac će, zavaljen u fotelju, radije gledati program koji mu se ne sviđa nego ustati po daljinski i promijeniti program.

Čak trećina britanskih parova za seks nema snage ni ujutro ni navečer. Njih 58 posto tvrdi da im je seks loš zbog toga što se ne bave nikakvom sportskom aktivnošću.

K tomu, osim djece kojoj ne posvećuju dovoljno pozornosti, ugroženi su im i kućni ljubimci. Čak polovica vlasnika pasa izjavila je da ih jednostavno ne mogu svaki dan voditi u šetnju.

'Ovamo su nas dovela gotova jela, daljinski upravljači, čak internetski šoping. Britanci su postali opasno lijeni', rekla je Sarah Dauncey, direktorica u Nuffield Health, tvrtci koja je provela istraživanje. 'Ljudi moraju postati pokretniji, ne samo za svoje dobro, već za dobro njihovih obitelji, prijatelja i, očito, kućnih ljubimaca. Ako ne počnemo kontrolirati ovaj problem, cijele generacije će postati nesposobne obavljati i najjednostavnije poslove', zaključuje Dauncey.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više