NAGRADNJAČA

Ne zaboravite zaštititi svoje tijelo

11.07.2013 u 09:03

Bionic
Reading

Iako je sunce neophodno za život važno je izlagati se u umjerenim količinama i s odgovarajućim zaštitnim faktorom. Podsjetimo, UV zrake mogu narušiti zdravlje kože, ubrzati starenje kože, izazvati neugodne reakcije te dugoročno gledajući, uzrokovati rak kože.

Ove godine La Roche-Posay predstavlja novitet u zaštiti tijela od sunca: Anthelios XL suho hranjivo ulje 50+ koje pruža vrlo visoku i fotostabilnu UVA/UVB zaštitu te je primjereno za osjetljivu kožu. Ulje hrani kožu nevidljivim i neprimjetnim završnim slojem dok njegova suha ali hranjiva tekstura omogućuje osjećaj ugode tokom cijelog dana.

Anthelios i u ovoj sezoni osigurava vrlo visoku zaštitu od UVA i UVB zraka za sve osobe sa osjetljivom kožom i kožom sklonom netoleranciji na sunce:

ANTHELIOS XL SUHO HRANJIVO ULJE SPF 50+ pruža vrlo visoku, široku i fotostabilnu UVA/UVB-zaštitu. SPF 50+ nudi poboljšanu zaštitu od UVA-zraka (više od europske preporuke) zahvaljujući patentiranom filtriranom sustavu Mexoplex® u kombinaciji s izvorskom termalnom vodom La Roche-Posay s umirujućim i antioksidativnim svojstvima u minimalističkoj, dermatološki testiranoj formuli bez parabena. Proizvod je primjeren za osjetljivu kožu i kožu sklonu netoleranciji na sunce, poznatoj kao alergija na sunce. Koža je zaštićena od sunčevih opeklina, kožnih reakcija i oštećenja stanica od UV-zraka. Ulje hrani kožu nevidljivim i neprimjetnim završnim slojem te njegova suha ali hranjiva tekstura omogućuje osjećaj ugode tokom cijelog dana. Anthelios XL suho hranjivo ulje 50+ prilagođeno je svim tipovima kože, sadrži ugodan miris te je vodootporno.

Tportal.hr vam poklanja tri komada Anthelios XL ulja za sunčanje!

Nagradu su osvojile:

Mirna Lukić
Anđela Klobučar
Brankica Barić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.