tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+17
Pula
+20
Rijeka
+18
Zadar
+22
Split
+21
Dubrovnik
+23

FIT I U FORMI

Vježbe za trbušne mišiće i ruke s gumom

Vježbe za trbušne mišiće posebno su omiljene pred ljeto jer većini ljudi nije svejedno u kakvom će se izdanju pokazati na plaži. Sada već imate na raspolaganju veliki broj vježbi za trbušnjake pa, kako vam ne bi dosadile, sami možete kombinirati treninge s različitim rekvizitima, ili bez njih, koristeći samo snagu tijela

Datum objave:
17.6.2009 8:00

Zadnja izmjena:
17.6.2009 14:30

Za današnje vježbe potrebna vam je jeftina i lako dostupna guma, koju smo već koristili te smo vas upoznali sa svime što o gumi treba znati prilikom kupnje. Kad određujete trajanje i intenzitet treninga, ne zaboravite da vježbe trebaju biti primjerene vašem fizičkom stanju. To znači da se dobro malo oznojiti i da treba osjetiti ugodno zatezanje mišića, ali ne i pretjeranu bol ili napor koji jedva izdržavate.

Iskoristite lijepo vrijeme za boravak na otvorenom, a slobodno vrijeme tijekom nadolazećih ljetnih praznika iskoristite ne samo za odmor, nego i za učvršćivanje i oporavak mišića koji su se, priznajmo, kod većine nas pomalo ulijenili od cjelogodišnjeg sjedenja u uredima i pred televizorima.

U vježbama koje danas nudimo, osim trbušnih mišića ojačat ćete i ruke, a guma će, vjerujemo, pridonijeti da vježbanje bude zanimljivije. Ako vam neke vježbe ne odgovaraju, ne možete ih pravilno izvesti ili osjećate bol dok vježbate, preskočite ih. Nemojte pretjerivati s jačinom gume, ali nemojte ni odustati ili 'zabušavati'.Vježbe osmislila i demonstrirala Ivana Vuljević, www.dvoranica.hr

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr