ZBOGOM BORAMA

Čudesni keksi pomlađuju kožu i jačaju imunitet

25.05.2009 u 11:07

Bionic
Reading

Hit među slavnima su vitaminski keksi koji sadržavaju bobičasto voće Acai koje pomaže izglađivanju bora na koži. Bogati su i brojnim vitaminima i mineralima koji pomažu koži, kosi i noktima. Osim ljepšem izgledu, keksi priodnose i zdravijem imunološkom sustavu

Stara je vijest da se kilogrami mogu izgubiti pomoću dijete keksima, ali je potpuna novost da keksi mogu pomoći i u borbi protiv bora. Naime, kompanija Borba i pekarnica DeLuscious Cookies + Milk došli su na ideju da kreiraju Borba's DeLuscious napredne vitaminske kekse.

Ključni sastojak u keksima je bobičasto voće Acai koji raste u prašumama Amazone i pomaže izglađivanju bora na koži. Konzumiranje Borba's DeLuscious keska, navode proizvođači, pomaže koži i čini je vidljivo mlađom. Osim za ljepšu kožu, bobice Acaia će pomoći i u mršavljenju, ali će pridonijeti i zdravijem imunološkom sustavu jer je riječ o voću koje obiluje zaštitnim tvarima.

Vitaminski keksi sadržavaju i devet minerala i vitamina - A, B3, B5, B6, B12, C, E i cink – koji kožu, kosu i nokte čine zdravijima. Eliksir mladosti vječna je težnja čovječanstva, a hoće li čudesni vitaminski keksi zaustaviti ili barem usporiti starenje, tek će se vidjeti.

Sigurno je jedino da će za keksima posegnuti mnogi kako bi slijedili svjetske ljepotice poput Reese Witherspoon, Courteney Cox i Renee Zellweger. Proizvođači ne sumnjaju u svoj proizvod i zaklinju se da će poznate glumice upravo zbog konzumacije njihovih keksa i nakon deset godina izgledati jednako dobro.