tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+18
Pula
+21
Rijeka
+19
Zadar
+18
Split
+22
Dubrovnik
+20

AMANTILLA RELAX

Prirodno do mira i sna

Stres je jedan od najvećih problema današnjice, koji osim što može stvoriti ozbiljne emocionalne tegobe, ima i znatan učinak na ukupno tjelesno zdravlje čovjeka i njegovu otpornost na vanjske izazove

Datum objave:
5.11.2012 11:53

Zadnja izmjena:
5.11.2012 12:11

Vezane teme

Zbog toga je dobra vijest što se u hrvatskim ljekarnama nedavno pojavila Amantilla relax.

Amantila relax je iznimno učinkovito, potpuno prirodno sredstvo za smirenje i kvalitetan san. Samo 5-10 kapi Amantille relax rastopljenih u čaši vode donosi trenutno smirenje i vraća unutarnju ravnotežu. Ako se koristi protiv nesanice, 15 kapi rastopljenih u čaši vode 15 minuta prije odlaska na počinak omogućuje kvalitetan, dubok i odmarajući san.

Amantilla relax je potpuno prirodan tekući ekstrakt koji, za razliku od mnogih drugih suplemenata i lijekova za smirenje, ne izaziva nikakve neželjene posljedice na organizam niti izaziva navikavanje.

Za sve dodatne informacije posjetite internetsku adresu: www.amantilla.hr

Dostupan u svim ljekarnama.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr