Zdravlje 12-14. LISTOPADA

Sajam zdravlja Vitafest u Hypo centru

  • Autor: tportal.hr
  • 5.10.2012 20:14:33
  • 5.10.2012 16:53:31

Sajam zdravlja Vitafest održat će se od 12. do 14. listopada 2012. godine u Hypo Centru kao jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o sebi, svome zdravlju i zdravlju svojih bližnjih, a bogati sadržaji privući će i djecu i odrasle

Prvi sajam zdravlja Vitafest bogatim sadržajem pripremio se za sve one koje zanima kako zdravim načinom života pospještiti svoju unutarnju i vanjsku ljepotu. Sport, rekreacija, kirurški i nekirurški zahvati, duhovni mir i relaksacija, zdrava prehrana – samo su neki od načina kako postići zadovoljstvo psihofizičkim stanjem. Neke od radionica i predavanja na Vitafestu posjetiteljima će sigurno pomoći da pronađu nove načine kako se održati vitalnim u današnje vrijeme brzog života koji nam ne ostavlja vremena da se posvetimo sebi samima.

Edukativna predavanja vrhunskih stručnjaka, doktora i profesionalaca pružit će izvrstan uvid u najnovije tehnologije poboljšavanja kvalitete života i zdravlja. Neka od njih uključuju i predavanje dr. Nikole Milojevića, vlasnika Poliklinike Milojević, pod nazivom 'Nekirurška estetska medicina – neviđene mogućnosti', te predavanje dr. Asima Kurjaka 'Kada počinje ljudski život i kada ga moramo zaštititi?'.

Na Vitafestu posjetitelje očekuju i interaktivne radionice zdravog kuhanja. Bit će prezentirani brzi i zdravi recepti koji će posjetiteljima otkriti bogatstvo okusa, raznovrsnih namirnica i jela, ali i dodatno proširiti njihove vidike.
Osim kulinarskih prezentacija, pripremljena su predavanja i prezentacije poznatih sportskih klubova i fitnes-centara, vrhunskih trenera koji će s posjetiteljima rado podijeliti svoja iskustva i zajednički vježbati. Capoeira, Samba, Extreme workout, Workout 4 Parkour, Zumba – samo su neke od aktivnosti.

Na Vitafestu će biti dostupne brojne radionice aromaterapije, uživanje u masaži Vitaflex tehnikom koja objedinjuje aromaterapiju s masažom i refleksologijom, i isprobavanje iscjeljujuće snage shiatsua.

Korisni savjeti, besplatna mjerenja, treninzi za jačanje tijela i duha – sve to i još više očekuje vas na Viatfestu.

Detaljne informacije o programu potražite ovdje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više