Zdravlje NIKAKO JE ISKORJENITI

Koje se ružne navike muškarci ne mogu riješiti

  • Autor: tportal.hr
  • 5.10.2012 10:48:21
  • 5.10.2012 9:54:34

Suprotno mišljenju da su žene veće čistunke od muškaraca, novo istraživanje pokazuje da su spolovi po pitanju higijene jednaki, uz neke male iznimke

Jedna anketa pokazuje da muškarci peru ruke, mijenjaju posteljinu ili peru zube jednako često kao i žene. Iako kosu peru i češće nego žene, još uvijek im se dogodi da iste gaće nose više dana.

Istraživanje je radila tvrtka Cuticura Hand Wash i došli su do zaključka da četiri od deset muškaraca imaju naviku gaće nositi više od jednog dana.

Još jedna stvar koju žene rade češće je zamjena ručnika. Muškarci dulje koriste ručnike za ruke i za brisanje tijela. Bez obzira na nekoliko malih minusa, opća slika o higijeni muškaraca je zadovoljavajuća, objašnjava glasnogovornik tvrtke Cuticura Hand Wash.

Tom poboljšanju pridonosi veća svjesnost o bakterijama i važnosti pranju ruku. primjerice tijekom sezone gripe, piše Daily Mail.

Još jedan zgodan podatak je da jedan od četiri muškaraca u toaletu provode dnevno oko 35 minuta jer se zapravo skriva od ostalih ukućana i želi malo mira.

208476,200051,195079,200118
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više