PLIVIT TOTAL

Osigurajte ljetni odmor bez nezgoda

08.08.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Predivne, duge ljetne dane i noći mogu nam upropastiti male nezgode poput uboda insekata, a neugodan problem popucalih kapilara i vena može nam odmoći da se izvrsno osjećamo na plaži. Pliva se pobrinula kako bi i ovo ljeto za cijelu obitelj bilo bezbrižno i opušteno te ima posebnu ljetnu ponudu

Pri kupnji Plivit Total šumećih multivitaminskih tableta, dobivate Synoflast flastere za zaštitu od uboda insekata ili Venotrex emulziju za njegu kože s poteškoćama u venskoj cirkulaciji gratis.

Iskoristite ovu idealnu ljetnu ponudu i osigurajte svojoj obitelji i sebi mirnije ljeto! Šumeći Plivit Total u samo jednoj tableti sadrži bogatu i kvalitetnu dnevnu dopunu svih važnih vitamina i minerala. Plivit Total u obliku šumeće tablete s okusom naranče namijenjen je odraslima i djeci starijoj od 12 godina. Preporučuje se kao potpora imunitetu u očuvanju otpornosti organizma, za energiju i vitalnost.

Ova izvrsna ljetna ponuda poštedjet će vas malih boljki koje vam mogu upropastiti godišnji odmor, zato ne riskirajte nego ostanite zdravi i sigurni uz Pliva proizvode.