tportal.hr

Zagreb
+21
Osijek
+20
Pula
+21
Rijeka
+20
Zadar
+22
Split
+24
Dubrovnik
+23

Dr. Oetker Vitalis Crunchy Plus

Hrskavi užitak za najbolji početak dana!

Tri neodoljiva okusa Dr. Oetker Vitalis Crunchy Plus müsla - Med-badem, Multi voće i Dupla čokolada idealan su izbor za sve koji dan žele započeti ukusnim i hrskavim doručkom. Vitalis Crunchy Plus hrskavi müsli očaravaju posebno hrskavim i ukusnim zobenim pahuljicama te kombinacijom visokovrijednih sastojaka poput balastnih tvari, vitamina B1, magnezija i željeza

Datum objave:
30.7.2012 8:00

Zadnja izmjena:
30.7.2012 12:05

Vezane teme

Vitalis Crunchy Plus Dupla čokolada dvostruka je čokoladna poslastica. Raskošna kombinacija ukusne mliječne i tamne čokolade sa 70% kakaa i visokokvalitetnih žitarica od punog zrna čine ove müsle idealnim doručkom koji će pružiti pregršt energije za ostatak dana.

Vitalis Crunchy Plus Multi voće idealan je izbor za sve ljubitelje bogatog voćnog okusa. Zlatno-smeđi prženi hrskavi komadići s ekstra velikim komadima brusnica, grožđica, jabuka i marakuje pružaju neodoljiv hrskavi užitak za dan pun vitalnosti.

Vitalis Crunchy Plus Med-badem s hrskavim bademima i pomno odabranim medom pružit će dodatni užitak za doručak. Poseban okus ovih müsla leži u kombinaciji finih listića i hrskavih komadića badema, ukusnog meda i integralnih zobenih pahuljica.

Preporučena MPC Vitalis Crunchy Plus müsli iznosi: 19,99 kn. 

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr