Zdravlje SAVJETUJU ZAPOSLENICI

Ovo nemojte nikad naručiti u restoranu brze hrane

  • Autor: tportal.hr
  • 9.7.2012 22:10:05
  • 9.7.2012 18:27:10

U pitanju Reddit AMA (Ask Me Anything) zaposlenici fast food restorana su vrlo zanimljivo odgovarali na pitanje što ne bi nikad mušterijama preporučili za jesti

Pitanje je postavio korisnik 4ScienceandReason, a u kratko vrijeme je prikupilo čak šest tisuća komentara. Izdvajamo neke od zanimljvijih.

Chicken Nuggets: 'Kad sam radio u McDonaldsu, slučajno sam ostavio sto Chicken Nuggetsa pokraj blagajne. Kako su bili predugo na tom mjestu, otopili su se, odnosno pretvorili u tekućinu. Nikad nisam shvatio zašto', napisao je bivši zaposlenik McDonaldsa Dfunkatron.

Wendy's Chili: 'Kao meso za Wendy's Chili koriste se pljeskavice koje su na grillu bile predugo da bi se poslužile mušterijama. Te pljeskavice se stave u kantu i ubace u frižider. Kad se napravi čili, izvade ih iz frižidera raskomadaju i ubace u njega', napisala je Cozmo23.

Vegetarijanski meniji mnogi komentatori su priznali da vegetarijanske menije peku i prže na istom ulju s mesnim, korisnik attack_goblin napisao je kako je neke od vegetarijanskih menija frigao u istom ulju sa špekom.

Pečena piletina: većina komentatora složila se oko jednog nikad nemojte naručiti pečenu piletinu. Tako je jedan korisnik napisao da ih se utapa u tekućem margarinu da ne budu ljepljivi, a bivši zaposlenik Subwaya opisao postupak opuštanja sleđenih šnicla pilećih prsa na sljedeći način: prvo ih se satima namače u vrućoj vodi da bi se na kraju dana žmikala voda iz pilića.

182260,140760,130626,85651
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više