tportal.hr

Zagreb
+21
Osijek
+20
Pula
+21
Rijeka
+20
Zadar
+22
Split
+24
Dubrovnik
+23

OD TERETANE DO KREVETA

Dokazano kakvi su muškarci bolji u krevetu

Muškarci koji vježbaju u svojoj srednjoj dobi da bi izgubili koji kilogram mogu dobiti koji centimetar viška baš tamo gdje bi najviše željeli, tvrdi nova zdravstvena studija

Datum objave:
27.6.2012 11:24

Zadnja izmjena:
27.6.2012 13:36

Učinak gubitka pivskog trbuha kod muškaraca u pedesetim godinama ne završava samo na kozmetici: oni imaju snažniji seksualni nagon, više spermija i jaču erekciju. Naime, gubitak težine smanjuje šanse za nisku razinu testosterona kod zrelih muškaraca.

Rezultati su to studije liječnika iz Dublina koji su u programu prevencije dijabetesa pratili 900 muškaraca prosječne dobi od 54 godine. Gubitkom težine može se odgoditi ili izbjeći pojava dijabetesa među tom populacijom koja je najosjetljivija na tu bolest.

Utvrđeno je da je niska razina testosterona bila čest slučaj kod pretilih muškaraca prije nego što su oboljeli od dijabetesa, pa liječnici savjetuju da bi takve osobe trebale pokušati smršavjeti kroz prehranu i vježbanje prije posezanja za terapijom testosterona.

Studija je pokazala da razina testosterona raste u izravnom odnosu s brojem izgubljenih kilograma i smanjenjem opsega veličine struka, piše Mail Online.

200215 ,200031,199995 ,196604

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr