Zdravlje ZA ZDRAVIJI ŽIVOT

Besplatna joga u parkovima i na hrvatskim plažama

  • Autor: tportal.hr
  • 26.6.2012 14:49:35
  • 26.6.2012 14:08:40

Joga u svakodnevnom životu je sustav koji je kroz svoje različite programe i stupnjeve prilagođen svima te u njemu mogu uživati i oni slabije fizičke kondicije, kao i vrhunski sportaši

Besplatan program Joga u svakodnevnom životu i ove će se godine održavati u parkovima i na plažama širom Hrvatske. Sedmu godinu zaredom ova inicijativa ima cilj približiti aktivan i zdrav način života svima, bez obzira na dob, spol, fizičku kondiciju ili imovinsko stanje.

Joga u svakodnevnom životu je sustav koji je kroz svoje različite programe i stupnjeve prilagođen svima te u njemu mogu uživati i oni slabije fizičke kondicije, kao i vrhunski sportaši.

Pozivamo sve koji još nisu probali započeti dan vježbajući na svježem zraku neka to učine ovoga ljeta. Ne košta ništa, ne trebate posebnu kondiciju, spretnost, predznanje, predbilježbe ili upise. Prostirku pod ruku i krenite!

Inače, uz ovu inicijativu nastavlja se i s ostalim programima za unapređenje zdravlja građana Hrvatske kroz besplatan volonterski rad. Tako je, osim redovnih tradicionalnih programa za umirovljenike i studente, nastavljen program besplatne joge za žene oboljele od karcinoma dojke i joge za nezaposlene, kroz koje je od rujna prošle godine prošao velik broj polaznika.

Više o terminima i mjestima održavanja vježbi saznajte na popratnom info letku ili na www.yoga-in-daily-life.hr.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više