tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+20
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+19
Split
+21
Dubrovnik
+21

ZAŠTITA ZA SVAKI DAN

Libresse mekoća i udobnost od sada i u novom pakiranju!

Modni stručnjaci svake sezone iznova predstavljaju trendove koji se moraju, i budimo iskreni, žele slijediti. Inspiraciju za novitete oni crpe u prošlosti, glazbi, umjetnosti, i, baš kao Libresse, u ženama. No, te se perspektive gledanja ipak razlikuju. Libresse želi da se žene, bez obzira na odjeću koju nose i situaciju u kojoj se nalaze, osjećaju ugodno u svojoj koži. Zato su novi Libresse dnevni ulošci izrazito nježni i posebno oblikovani kako bi pristajali različitim vrstama donjeg rublja i tako, bez obzira na trendove, ženama pružili potpunu svježinu, zaštitu i udobnost svaki dan

Datum objave:
5.6.2012 10:00

Zadnja izmjena:
5.6.2012 11:48

Vezane teme

Novi, poboljšani asortiman Libresse dnevnih uložaka uključuje Libresse Normal dnevne uloške, isti sjajni proizvod na koji su žene navikle u novom, ružičastom pakiranju. Libresse Normal dnevni ulošci izrazito su nježni prema koži i pružaju ultimativnu udobnost i mekoću. Oni su ekstra upijajuće moći, s mekanom, super suhom površinom koja zadržava tekućinu i mirise, a dostupni su i u Deo Fresh varijanti.

So Slim su mekani, fleksibilni, udobni i nevjerojatno tanki dnevni ulošci koji prate sve pokrete ženskog tijela. Od sada dolaze u novom pakiranju još ženstvenijeg dizajna. Svaki uložak je i dalje pojedinačno pakiran tako da ih žene uvijek mogu imati sa sobom. Libresse Natural su nježni dnevni ulošci koji sadrže prirodne ekstrakte aloe vere i kamilice koji umirujuće djeluju na kožu i neutraliziraju neželjene mirise. Zahvaljujući izrazito mekanoj površini, jamče udobnost i sigurnost svaki dan. Libresse Long i Extra Long također su nježni, mekani i udobni. Oni su duži od Normal inačice kako bi ženama pružili dodatnu sigurnost onda kad im je potrebna.

Novi Libresse dnevni ulošci mekši su i udobniji no ikad, potpuno diskretni, i od sad dolaze u novom, još ženstvenijem pakiranju.


Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr