Zdravlje SAJAM ZDRAVLJA

Otkrijte kako hrana može biti lijek

Izvor: tportal.hr tportal.hr , Autor:Silvija Glavić
  • Autor: tportal.hr
  • 1.8.2013 10:31:15
  • 16.5.2012 10:58:51

Kompetentne, eminentne osobe s područja zdrave prehrane, prehrane sportaša, ajurvedske prehrane i vegetarijanske prehrane govorit će o svim aspektima hrane

Je li hrana lijek i kako može poslužiti kao lijek? Odgovore na ta, ali i brojna druga pitanja pokušat će dati brojni stručnjaci s različitih područja na kongresnom sajmu koji nosi naziv 'Hrana je lijek'. Sajam će biti održan 3. lipnja u ugostiteljskom objektu Stara škola u Sv. Križu Začretju.

Kompetentne, eminentne osobe s područja zdrave prehrane, prehrane sportaša, ajurvedske prehrane i vegetarijanske prehrane govorit će o svim aspektima hrane, uključujući i onome kako uzgojiti zdravu hranu.

Osim predavanja, planirane su i različite radionice: priprema zdrave hrane, zdravi napici, uređenje kuhinje kao najvažnije prostorije u stanu, izrada vlastite kuharice i slično.

Na sajmu će se moći kupiti i knjige koje prate tematiku sajma, dobiti savjeti kako urediti kuhinju po principu feng shuija koji je izvor blagostanja cijelog doma, eko deterdženti kojima ćete održavati čistoću svoje kuhinje i svega onoga što nam može zatrebati u kuhinji. Sajam će biti otvoren od 10 do 19 sati, a cijena ulaznice je 20 kuna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više