PROLJEĆE NA TPORTALU

Vikend donosi knjige, kozmetiku...

04.05.2012 u 10:22

Bionic
Reading

I ovog vikenda 'Proljeće na tportalu' poklanja brojne i vrijedne nagrade - Amway poklanja kapsule za mršavljenje, Profil knjigu 'Povijest ljubavi', Dr.Hauschka kremu od melise, Formasana je pripremila Lierac paket za čišćenje lica, a Carlsberg dva paketa Pana!

Tvrtka Amway predstavlja hrvatskom tržištu dodatak prehrani NUTRILITE™ CLA 500 - za sve one koji žele bolju tjelesnu figuru.

Koncentrirani izvor konjugirane linolne kiseline (CLA), derivirane iz 100% ulja šafranike, u kombinaciji s uravnoteženom prehranom i tjelesnom aktivnosti, pomaže u smanjivanju količine masti u organizmu, poboljšava omjer mišića i masti te ima izvrstan učinak na metabolizam. NUTRILITE™ CLA 500 ne sadrži gluten i laktozu, a sastoji se od konjugirane linolne kiseline, želatine i glicerola, sredstva za zadržavanje vlage. Znanstvenici su otkrili da konjugirana linolna kiselina (CLA) pozitivno utječe na tjelesnu građu i može biti učinkovita pri postizanju bolje tjelesne figure. Najbogatiji izvor te esencijalne masne kiseline su meso, mlijeko i mliječni proizvodi. U prehrani siromašnoj mastima, spomenute namirnice često se uzimaju u manjim količinama pri čemu NUTRILITE™ CLA 500 može poslužiti kao njihov nadomjestak.
Osobama koje žele ostvariti uravnoteženu tjelesnu strukturu, smanjiti postotak masti te poboljšati omjer masti i mišića u tijelu preporučuje se uzimanje dviju kapsula NUTRILITE™ CLA 500 tri puta dnevno uz obrok.

Nagradu su osvojili:

Jagoda Ivančić
Ivan Kokan

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.


Profil je pripremio tri primjerka knjige 'Povijest ljubavi', autorice Nicole Krauss

Leo Gursky pokušava dokazati da je još živ kuckajući po radijatoru svake večeri kako bi ga susjedi čuli ili pak namjerno izazivajući pozornost kupaca u Starbucksu.Ipak, njegov život nije uvijek bio ovakav. Prije šezdeset godina, u poljskom selu gdje je rođen, Leo se zaljubio i napisao knjigu. Njegova je knjiga, premda on sam to ne zna, prešla oceane i generacije te promijenila živote…
U ovom je izvanrednom romanu Nicole Krauss stvorila neke od najpamtljivijih likova u suvremenoj prozi. Riječ je o priči punoj smijeha, strasti i kreativne snage kojom se autorica potvrdila kao jedna od najupečatljivijih spisateljica svoje generacije.
Nicole Krauss rođena je 1974. g. u New Yorku. Njezin prvi roman, 'Man Walks Into a Room', Los Angeles Times proglasio je knjigom godine. Objavljivala je prozu u The New Yorkeru, Esquireu i godišnjoj antologiji Best American ShortStories. Roman 'Povijest ljubavi' objavljen je na više od 25 jezika. Nicole Krauss živi u New Yorku.

Knjigu su osvojile:

Ivana Koščak
Vlatka Bertić
Ivana Latinović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.


Bio&Bio vam poklanja tri Dr.Hauschka kreme od melise

Mješovito stanje kože vrlo je izazovno njegovati jer je potrebno uspostaviti ravnotežu masnog, isušenog i osjetljivog područja. Pri tome je važno odabrati kvalitetne i odgovarajuće, po mogućnosti organske sastojke. dnevna krema od melise Dr. Hauschka pomaže osjetljivoj mješovitoj koži da se vrati u ravnotežu stimuliranjem njezinih prirodnih funkcija.
Melisa, u kombinaciji s ostalim ekstraktima ljekovitog bilja bjelodana i mrkve, smiruje i njeguje iritiranu i upaljenu kožu, masne zone održava čistima i matira ih te pomaže zadržati vlažnost u isušenim zonama.
Ova uravnotežujuća krema s osnažujućim ekstraktom hamamelisa i revitalizirajućom ivančicom pročišćava kožu i čini ten nježnim. Ako se koristi u kombinaciji s kremom za čišćenje i tonikom za lice specijal Dr.Hauschka, krema pruža uravnoteženu dnevnu njegu te smanjuje sjaj osjetljive mješovite kože.
Kremu možete pronaći u bolje opremljenim ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i trgovinama Bio & Bio.

Kremu su osvojile:

Kristina Semijalac
Ivia Trupković
Doris Mađar

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.


Formasana vam poklanja jedan paket Lierac proizvoda za čišćenje lica.

Novi proizvodi za čišćenje lica s inovativnim sastojkom – ECOSKIN kompleksom koji kombinira probiotike i botanički med (dobiven iz biljke Yacón, poznat i kao med Inka) kako bi sačuvao ekosustav kože i stimulirao njenu prirodnu obranu, za sve tipove kože.
Voda za čišćenje
Za sve tipove kože, idealna za osjetljivu. Obogaćena ekstraktom crnog sljeza koji ima emolijentna, umirujuća i omekšavajuća svojstva i ekstraktom lana koji štiti kapilare te vitaminom B5 koji potiče rast trepavica. Delikatan miris bijelog mošusa i božura.
Mlijeko za čišćenje
Za sve tipove kože, idealno za suhu kožu. Obogaćeno ekstraktom ruže koji omekšava i hidratizira, ekstraktom cvijeta japanske trešnje koji ima antioksidativna i hranjiva svojstva, uljima slatkog badema i sjemenki pamuka za dodatnu ugodu i vitaminom E s antioksidativnim svojstvima. Senzualan miris ruže, magnolije i ylang ylanga.

Nagradu je osvojila Anita Brajković.

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.


Carlsberg je za sve ljubitelje kvalitetne pive pripremio dva paketa Pan piva.

Brand Pan na hrvatskom je tržištu predstavljen 1997. godine, a njegov kontinuirani rast učinio ga je najbrže rastućim brandom u mainstream segmentu hrvatskog tržišta piva. Od samog početka Pan se isticao svojom inovativnošću i prepoznatljivošću, pa je tako bio prvo hrvatsko pivo smanjene gorčine i bogatog pivskog okusa.
Pan je lager pivo proizvedeno od visokokvalitetnih sirovina ječmenog slada, kukuruzne krupice i posebnih sorti hmelja, koji zajamčeno nisu genetički modificiranog porijekla. Sve to Pan čini pivom postojane kvalitete, smanjene gorčine i jedinstvenog okusa – idealnim osvježenjem u svakoj prigodi.

Nagradu su osvojili:

Anđelko Ivanović
Andrija Bosanac