DUH I TIJELO

Miranda Kerr otkrila tajnu savršene linije

26.04.2012 u 10:23

Bionic
Reading

Anđeo Victoria Secreta i majka jednogodišnjeg sina vježba jogu svakog jutra, meditira i jede superzdravu hranu

Njezino nevjerojatno tonirano tijelo donijelo joj je ugovor s jednom od najpoznatijih svjetskih marki sportske odjeće i obuće. Model Miranda Kerr otkrila je za Reebok da svakodnevno 30 minuta vježba jogu i jede superzdravu hranu dabi održala vitkim svojih 179 centimetara visine, piše Daily Mail.

Nakon rođenja sina Flynna prošle godine malo je eksperimentirala trenirajući metodu otpora, koja je omiljena tehnika vježbanja holivudskih zvijezda, uključujući Gwyneth Paltrow i Jessicu Albu.

Za snimanje najnovije Reebokove kampanje za tenisice Easytone, Miranda je odjenula uske tajice od PVC-a i mrežasti top. 'Ujutro moram pola sata vježbati jogu da bih se osjećala dobro', rekla je 29-godišnja Miranda.

Pokazujući koliko je vježbanjem joge njezino tijelo postalo fleksibilno, Kerr je podigla svoju gipku nogu iza glave. Na drugoj slici australski anđeo Victoria's Secreta odlučio se za bijeli kupaći kostim. Kerr kaže da joj svakodnevna meditacija pomaže pronaći mir.

'Ako sam u automobilu, na putu do posla ili u avionu meditirat ću', dodala je. Njezin je suprug Orlando Bloom također govorio o tome da mu meditacija pomaže da izbjegne samodestrukciju koja je česta u filmskoj industriji.