tportal.hr

Zagreb
+27
Osijek
+25
Pula
+24
Rijeka
+25
Zadar
+25
Split
+25
Dubrovnik
+23

S PREPORUKOM hdgo-A

Chilly proizvodi za intimnu njegu

Na temelju provedenih stručnih istraživanja o sastavu i učinkovosti proizvoda u održavanju intimne higijene žena, Hrvatsko društvo za ginekologiju i opstetriciju (HDGO) je marki Chilly dodijelio svoju preporuku za korištenje sapuna i maramica za intimnu njegu.

Datum objave:
23.4.2012 8:00

Zadnja izmjena:
23.4.2012 12:16

Vezane teme

Kako je svaka žena jedinstvena, Chilly nudi tri različite vrste tekućih sapuna za intimnu njegu posebno prilagođenih različitim potrebama žena te dvije vrste maramica.


Chilly delicate tekući sapun za intimnu njegu sa svojom umirujućom formulom namijenjen je svim ženama, posebno onima s osjetljivom kožom i sluznicom. Sadrži ekstrakte hamamelisa i aloe vere koji nježno djeluju na pH vrijednost sluzinice ublažavajući neugodan osjećaj nadraženosti i suhoće rodnice.

Chilly with antibacterial je tekući sapun za intimnu njegu s ekstraktima timijana i kadulje koji svojom aktivnom formulom štiti intimne dijelove od neželjenog utjecaja bakterija. Osobito se preporuča u slučaju upale, za vrijeme mjesečnice i tijekom trudnoće, kao i nakon boravka u fitness centrima, bazenima i javnim prostorijama gdje je moguća veća koncentracija bakterija.

Chilly fresh je sapun za intimnu njegu koji zahvaljujući prirodnom mentolu pruža osjećaj svježine, te dugotrajnu zaštitu. Namijenjen je ženama za vrijeme mjesečnice, nakon sportskih aktivnosti, u slučaju pojačanog znojenja osigurava dugotrajnu svježinu.

Chilly Delicate intimne maramice, posebno namijenjene za osjetljivu kožu i sluznicu.

Chilly Fresh intimne maramice, namijenjene za korištenje u vrijeme mjesečnice i nakon sportskih aktivnosti

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr