SPIRU-TEIN

Mršavi zdravo i budi fit do ljeta!

23.04.2012 u 10:33

Bionic
Reading

Brinete li dovoljno o svojoj prehrani i tjelesnoj težini? Prezaposleni ste i nemate vremena za kvalitetan ručak? Svjesni ste da se hranite nezdravo?

Preuzmite kontrolu nad svojom prehranom. Umjesto kalorijskih bombi poput croissanta i sendviča odaberite lakši i zdraviji obrok. Preporučamo SPIRU-TEIN, delikatesni dijetalni obrok.


SPIRU-TEIN je zdrav i hranjiv obrok koji u vrlo malo kalorija donosi sve dnevno potrebne vitamine, minerale i hranjive tvari. Spiru-teinom možete zamijeniti ručak ili večeru, a pritom ostati zadovoljni i siti znajući da ste učinili nešto dobro za svoje zdravlje.
SPIRU-TEIN je lagan dijetni obrok od samo 100 kalorija i 0 % masti koji možete koristiti kada ste na dijeti i želite smršaviti ili kada ste prezaposleni i jednostavno nemate vremena za pripremu kvalitetnog obroka, a želite nešto zdravo za svoj organizam. Uzmite SPIRU-TEIN i za oporavak i vraćanje energije poslije fitnessa i vježbanja
Priprema Spiru-teina vrlo je brza i jednostavna, pa se često koristi i na poslu, u pauzi za ručak. Dovoljno je u Spiru-tein shaker ili klasičan blender uliti 2,5 dl mlijeka (ili vode), dodati mjericu Spiru-teina i dobro promućkati. Ukusan Spiru-tein shake gotov je za nekoliko sekundi.
Ono što SPIRU-TEIN čini posebnim je odličan okus. Odaberite jedan od 11 neodoljivih okusa Spiru-teina poput čokolade, vanilije, borovnice, čokotrešnje, banane, cookies ili višnje i uvjerite se zašto Spiru-tein ima milijune zadovoljnih korisnika diljem svijeta. Nevjerojatno je da tako ukusan obrok ima tako malo kalorija.
SPIRU-TEIN dolazi u 3 pakiranja: praktičnoj vrećici za 1 obrok, kantici od pola kg za 17 obroka i kantici od 1 kg za 34 obroka.
Dva su oblika Spiru-teina: na bazi biljnog proteina koji preferiraju žene i proteina sirutke koji se više sviđa muškarcima.


Uz Spiru-tein mršavite zdravo i budite u fit formi!
Spiru-tein potražite u svim boljim ljekarnama i Medikor Prodavaonicama zdravlja, Praška 10 i Nova cesta 52, Zagreb.
Kupujte online na: www.medikor.hr
Više informacija potražite na: www.spirutein.hr
Spiru-tein pratite na facebooku: http://www.facebook.com/spiruteinhr