Zdravlje SVE NA JEDNOM MJESTU

Pokrenut novi portal Multipla skleroza

  • Autor: tportal.hr
  • 10.4.2012 13:24:21
  • 10.4.2012 11:29:59

Multipla skleroza je novi portal koji je krenuo u produkciju u okviru javnozdravstvenog projekta tvrtke Agentius

Portal Multipla skleroza je namijenjen osobama koje boluju od multiple skleroze u svrhu informiranja, razmjene iskustava s ostalim članovima i aktivnog sudjelovanja u raznim inicijativama i akcijama. Značaj i uloga portala se ogleda i na razini javnog zdravstva jer je postavljen kao platforma za komunikaciju članova i ustanova, udruga i ostalih relevantnih organizacija uključenih u aktualizaciju i rješavanje problema vezanih uz bolest, čime postaje centralno mjesto svih relevantnih informacija dostupnih o multiploj sklerozi.

Multipla skleroza je prvi takav portal kod nas koji prepoznaje potrebe oboljelih osoba za informiranjem, dobivanjem stručnih mišljenja, upoznavanjem s metodama liječenja, povezivanjem s ostalim članovima radi razmjene iskustava, sudjelovanjem u raznim akcijama i inicijativama. Na taj način osigurava oboljelima i njihovim obiteljima da se lakše nose s bolešću.

186414,186727,186544,186532

Svrha portala je doprinijeti radu udruga i zdravstvenih ustanova koje već godinama pomažu oboljelima i njihovim obiteljima.

Uz navedene vrijednosti, web sranica Multipla skleroza promiče i unapređenje komunikacije članova i institucija u javnozdravstvenoj domeni. Pritom, osim članova mreže aktivno mogu sudjelovati osobe bliske oboljelima, kao i sve osobe zainteresirane za akcije koje se provode s ciljem borbe protiv multiple skleroze.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više