NAGRADNJAČA

RG Sport centar Borčec vas nagrađuje

08.02.2012 u 09:59

Bionic
Reading

Početak svake godine nosi i neke nove odluke/promjene, pa vam u skladu s time predlažemo da uvedete promjene u svoj svakodnevni život i to posjetom jednog od najvećih sportskih centara u gradu Zagrebu, RG Sport centra-Borčec. A kako bi svojim čitateljima olakšali u tom prvom koraku, poklanjamo vam čak sedam različitih nagrada!

Centar se prostire na preko 6000 m2 raznih sadržaja te posjeduje veliki parkirališni prostor, a nalazi se na prozračnim i zelenim padinama Sljemena, u ugodnom okruženju lagano dostupnog naselja Borčec iznad Gajnica, odakle puca prekrasan pogled na cijeli zapadni dio grada.

U sklopu centra se nalazi teretana s oko 300 m2 prostora za vježbanje, gdje ćete ojačati i izgraditi cjelokupnu muskulaturu. Moderna teretana sadrži i najbolje cardio sprave koje omogućuju povećanje aerobnih kapaciteta te gubitak potkožnog masnog tkiva. Uz kvalitetnu cardio liniju, tu su i sprave za sve mišićne skupine, veliki broj slobodnih utega te svi dodatni rekviziti potrebni za ovaj oblik vježbanja. Sve to pod stručnim vodstvom djelatnika koji će Vam pomoći da postignete maksimalne rezultate u što manje vremena.

Da Vaša komocija bude potpuna, u centru su se pobrinuli da vam omoguće korištenje luksuznih svlačionica s ormarićima pod ključem i tuš kabinama u svakoj svlačionici.

RG Sport centar posebnu brigu vodi i o ljubiteljima nogometa, najvažnije sporedne stvari na svijetu te Vam nude čak dva nadaleko hvaljena terena za mali nogomet s najboljom umjetnom travom i svom potrebnom infrastrukturom, svlačionicama i tuševima.

Osim nogometom, možete se baviti cijelom paletom sportskih aktivnosti, pri čemu posebno ističemo sjajnu dvoranu za squash, terene za badminton i uličnu košarku te dvoranu za borilačke sportove, a kako niti nježniji spol ne bi bio zakinut, u ponudi centra su i razni moderni treninzi za održavanje kondicije i fitnesa, od pilatesa i aerobika do zumbe.

Kada se nakon napornog treninga poželite opustiti i do kraja uljepšati svoje tijelo, RG Sport centar Vam nudi i solarij, saunu i stručno vođenu masažu, tj. potpunu paletu wellness sadržaja.

Uz sve ovo, RG Sport centar omogućuje Vam cijeli niz drugih usluga kao što su povoljne i zabavne proslave dječjih rođendana, usluge cateringa, dostave gableca, kao i prostor za obilježavanje najsvečanijih trenutaka poput manjih vjenčanja, svečanosti primanja sakramenata i proslava rođendana.

Adresa RG Sport centra je Borčec 44, a na usluzi Vam stoje od ponedjeljka do petka od 7 do 23 te subotom i nedjeljom od 9 do 23 sata.

RG Sport centar u suradnji s tportalom će Vas u sljedeća dva tjedna nagraditi sa čak sedam nagrada:

1 x mjesečna članarina za neograničeno korištenje teretane
1 x mjesečna članarina za pohađanje ženskog grupnog programa, bodysculpt (ponedjeljak, srijeda i petak)
1 x wellness paket 'NO STRESS'
1 x termin za squash
1 x termin za badminton
1 x sportska masaža u trajanju od 60 minuta
1 x 3 sata igre u dječjoj igraonici + dječja pizza

Nagrade su osvojili:

Filip Husain (1 x mjesečna članarina za neograničeno korištenje teretane)
Dorja Vočanec (1 x termin za squash)
Nikolina Jukić (1 x mjesečna članarina za pohađanje ženskog grupnog programa, bodysculpt)
Ivana Ščetarić (1 x wellness paket 'NO STRESS')
Pavao - Krešimir Sekulić (1 x sportska masaža u trajanju od 60 minuta)
Ivona Koledić (1 x termin za badminton)
Jasna Andrišević Bittner (1 x 3 sata igre u dječjoj igraonici + dječja pizza)