SUPER TRIKOVI

Evo kako lako smršavjeti nakon blagdana

23.11.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Uz pomoć nošenja vrećica iz kupovine, žustre šetnje i usisavanja, vrlo uspješno možete skinuti kilograme nakupljene u vrijeme blagdana

Jedna od glavnih značajki božićnih blagdana je pretjerano uživanje u hrani. Nerijetko mnogi ljudi nakon blagdana budu i po nekoliko kilograma teži. Kako se to ne bi dogodilo i ove godine, poznati američki nutricionist Bob Harper složio je popis vrlo

jednostavnih trikova koji će vam pomoći da se riješite svih naslaga koje ste dobili na blagdanskoj trpezi. Zanimljivo je što je riječ o stvarima za koje vam nije potreban novac ni neki poseban prostor, piše Abcnews.go.com. Sve što vam treba je dobra volja.

1.Za velike količine mesa koje se unose u organizam tijekom blagdana, dovoljno je 45 minuta dnevno grabljanja u vrtu ili na travnjaku.
2.Razni složenci i punjenja za meso obliju kalorijama, a možete ih se lako riješiti tako što ćete barem pola sata nositi pune vrećice za kupovinu.
3.Slasni umaci fini su za jesti, ali štete vitkoj liniji. Ako se želite riješiti tih kalorija, čistite pod barem 25 minuta na dan.
4.Kolači i pite broje najviše kalorija pa je nakon uživanja u njima potrebno 80-minutno navodnjavanje biljaka vani. Ako je za to prehladno, toplo se odjenite i žustro hodajte jednako toliko vremena.
5.Kiflice i ostale delicije od dizanog tijesta kojima ne možemo odoljeti, najbrži su put do debljanja. Kako se to ipak ne bi dogodilo, dnevno usisavajte barem 30 minuta.
6.Na blagdanskom stolu zasigurno će se naći i jela od krumpira koji broji popriličan broj kalorija. Dobra je vijest što ih možete sagorjeti ako 22 minute budete uživali u nekom timskom sportu poput nogometa