PROTIV GRLOBOLJE

Sprej Septolete plus

15.11.2011 u 13:09

Bionic
Reading

Nakon dugog perioda lijepog vremena stigli su nam i hladniji dani, a s njima, nažalost, prve prehlade i grlobolje. Prve znakove grlobolje najčešće zanemarujemo i pomoć za bolno grlo tražimo tek kada se ona razvije, ali tada već moramo potražiti i liječniku pomoć

Znate li da najviše za svoje grlo možete napraviti baš u periodu kada se grlobolja tek pojavi i često izbjeći duga čekanja u liječničkim čekaonicama?

Septolete su svima već dug niz godina vrlo dobro poznate u borbi protiv grlobolje. Od sada ih, osim u obliku pastila, možete naći i u obliku vrlo praktičnog spreja Septolete plus koji brzo i snažno djeluje i na jaču grlobolju zbog kombinacije antiseptika i anestetika. Antiseptik će djelovati na uzročnike dok će anestetik ublažiti neugodan osjećaj bolnog grla. Namijenjen je djeci već od šeste godine života te dijabetičarima jer ne sadrži šećer.

Glavne karakteristike spreja Septolete plus su brzo ublažavanje jače grlobolje, fino raspršivanje spreja na široko područje usne šupljine i ždrijela te jednostavno i praktično doziranje.