Zdravlje EUROPSKI DOM

Promocija knjige 'Wingwave coaching'

  • Autor: tportal.hr
  • 4.10.2011 20:32:31
  • 4.10.2011 15:31:18

U Europskom domu u petak, 14 listopada u 19 sati održat će se promocija knjige 'Wingwave coaching' i predavanje autorice, ugledne njemačke psihologinje i psihoterapeutkinje Core Besser-Siegmund

Na promociji će govoriti dr. Nada Kaiser, psihoterapeut i life & business coach (DVNLP), wingwave coach i trener, docent na sveučilištima u Stuttgartu i Nikaragvi te autorica knjige Cora Besser-Siegmund, psihologinja i psihoterapeutkinja, life & business coach ( DVNLP), wingwave coach i trener.

Metoda wingwave coaching, osnivača Core Besser-Siegmund i Harryja Siegmunda, iznimno je djelotvorna metoda rada na sebi, koja svoj uspjeh zahvaljuje nevjerojatnim rezultatima rješavanja strahova, blokada, trauma, zapravo svega što nas ograničava na putu do uspjeha.

Poznato je da naš mozak tijekom sna 'procesuira' sve što smo proživjeli tijekom dana, no ako je neka situacija za nas bila previše stresna, mozak ne uspijeva dovršiti taj samoiscjeljujući proces i u nama ostaje bolni trag proživljenog stresa. Zbog toga nam se vraćaju stare neugodne slike i osjećaji, a nastaju i novi, koji nas koče u korištenju svih naših potencijala.

Metodom je moguće raditi na bilo kojoj vrsti stresnog događaja, ali i samo ojačati ugodne osjećaje ili potencijale koje već posjedujemo. Kao i teorija o snazi utjecaja zamaha leptirovih krila, po kojoj je wingwave dobio ime, ova metoda omogućava velike promjene u jačanju samopouzdanja, ostvarenju ciljeva te održavanju pozitivnih osjećaja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više