SUPER TRIKOVI

Za savršeno oblikovanu guzu treba vam samo 10 minuta

05.10.2011 u 09:48

Bionic
Reading

Lijepo oblikovana i čvrsta stražnjica san je mnogih, no njezin savršeni oblik neće doći sam od sebe jer iza svake seksi guze krije se pravilno vježbanje, pravilna ishrana i pokoji skriveni trik. Nutricionistica Amanda Ursell i fitnes stručnjakinja Nicki Waterman tvrde kako baš svatko može imati savršenu guzu, a sve što treba je slijediti njihove male i jednostavne trikove

Stručnjakinja za fitnes Nicki Waterman tvrdi kako pravilnim vježbanjem svaka žena može biti ponosna vlasnica savršeno oblikovane i seksi guze, piše The Sun. Ono što trebate učiniti je pravilno izvoditi vježbe koje predlaže Nicki prakticirati ih redovito, a rezultati sigurno neće izostati. 'Izvodite cijeli set vježbi svaki drugi dan, što je otprilike dva do tri puta na tjedan, a prve rezultate ćete vidjeti za manje od mjesec dana. Izvođenja ovih vježbi oduzet će vam samo desetak minuta, no zapamtite da ako nakon vježbanja ne osjećate blagu bol u mišićima da će rezultati izostati. S vremenom pojačajte intenzitet te guzu utegnute u savršen u seksi oblik', kaže Nicki.

Super savjet koji nudi Nicki je i taj da hodate uz i niz stepenice kada god imate prilike, a odlična vježba za stražnjicu je pješačenje po prirodi s ruksakom. Naime, samo nošenje ruksaka sagorijeva dodatnih 75 kalorija po satu.

Kako biste znali kako i koje točno izvoditi vježbe te se uskoro ponositi svojom savršeno oblikovanom guzom, pogledajte i pročitajte fotogaleriju.

Kako biste što prije vidjeli prve rezultate, a guza vam zasjala u punom sjaju, nutricionistica Amanda Ursel nudi četiri korisna savjeta uz pomoć kojih će tijelo brže sagorijevati masti:

1. Pijte pet do šest šalica zelenog čaja dnevno. Naime, zeleni čaj pomaže sagorjeti dodatnih 50 do 70 kalorija dnevno.
2. Porcija jako začinjene hrane, poput čilija povećava sagorijevanje kalorija za 15 posto.
3. Važno je redovito jesti te ne praviti prevelike razmake između obroka.
4. Redovito opskrbljujte metabolizam proteinski bogatom hranom poput mlijeka, jaja, nemasnog mesa, piletine, ribe, tofua i graha.

Amanda savjetuje uravnoteženu prehranu s redovitim obrocima jer se upravo takvom, uravnoteženom prehranom održava dobra linija, a ne izgladnjivanjem i dijetama. Ključ za održavanje dobre forme su jednostavna jela te umjerena veličina porcija. Kako bi vam početak do vaše savršene stražnjice bio što lakši i jednostavniji, Amanda predlaže tri menija koja ne sadrža više od 1.200 kalorija, a uključuju dvije voćke između obroka te obrano mlijeko u napicima.

Meni 1
Doručak: žitne pahuljice prelivenim obranim mlijekom, šaka grožđica ili nekoliko nasjeckanih marelica
Ručak: humus, integralna pogača i salata
Večera: pečeno meso, poput svinjetine ili govedine, kuhani krumpir, brokula, mahune i ljuti senf

Meni 2
Doručak: polovica grejpa, dva kuhana ili poširana jaja, dvije kriške integralnog tosta
Ručak: tortilja s tunom i salatom začinjena majonezom i ljutim kečapom
Večera: pečena riba, kao što je losos, s rezancima te povrće po želji

Meni 3
Doručak: žitarice prelivene obranim mlijekom te bobičasto voće
Ručak: kozji ili ricotta sir s četiri šnite tosta, puno svježe rajčice, krastavaca i mrkve
Večera: manje masno mljeveno meso, riža i salata