NAGRADNJAČA

Bio&bio vam poklanja kokosovo ulje Royal Green

23.09.2011 u 08:04

Bionic
Reading

U ponudi trgovina bio&bio odnedavno se nalazi kokosovo ulje organske kvalitete Royal Green, a tportal.hr svojim čitateljima poklanja tri kokosova ulja bez mirisa

Kokosovo ulje vrlo je zdravo, a zadržava odličnu kvalitetu i kad ga se zagrijava. Idealno ga je koristiti umjesto maslinova ulja jer se tijekom prženja, pirjanja i pečenja ne stvaraju slobodni radikali ni štetni sastojci. Posjeduje manje kalorija, lako se probavlja i nema transmasnih kiselina.

Može pronaći u dvije varijante, bez mirisa i ekstra djevičansko s mirisom. Prženje, pečenje, pirjanje i kratko prženje nikada još nisu bili toliko zdravi, a ovo je ulje odlična zamjena za maslac. Bogato je laurinskom kiselinom, a blagotvorno djeluje i na kolesterol. Sadrži zasićene kiseline koji čine kožu i kosu sjajnom i nježnom, a mnogi stručnjaci mu pripisuju još neke korisne učinke kao što je gubljenje težine. Ne sadrži kemikalije, konzervanse, umjetne okuse niti boje.

Kokosovo ulje koristi i Miranda Kerr, jedna od najljepših žena svijeta i model Victoria's Secreta koja je nedavno za britanski Daily Mail istaknula kokosovo ulje kao svoj omiljeni proizvod kojim održava ljepotu. Zahvaljujući ovom proizvodu, njezina je kosa sjajna, koža glatka i nježna, a pomaže joj i u održavanju vitke linije. Nezamisliv joj je jedan dan bez ovog ulja, a koristi četiri čajne žličice dnevno koje umiješa u salatu ili s njime kuha.

Nagradu su osvojili:

Jakov Ivančić
Darija Miletić
Renata Brkić  

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.