smiruje nadraženu kožu

Ljeto bez loših uspomena uz Kamagel

15.08.2011 u 13:34

Bionic
Reading

Otputovali ste na toliko željeni godišnji odmor, smjestili ste se na divnu plažu i najradije bi tamo ostali cijeli dan. Zanemarujete sva upozorenjima o štetnosti dugotrajnog izlaganja suncu jer je želja za različitim aktivnostima koje pruža ljeto i preplanulom puti jača od svega, Nažalost, koža sve pamti i tek na kraju dana podsjetit će Vas da sa suncem uvijek valja biti oprezan

U ovakvim situacijama preporučamo Vam Kamagel. Ekstarakt kamilica umiruje kožu, potiče njezinu obnovu i djeluje blago antibakterijski, aluminijeva sol smanjuje osjetljivost na vanjske utjecaje.

Suncu i vrućini na odmoru mogu se pridružiti i druge neugodnosti kao što su crvenilo i iritacija kože uzrokovana prekomjernim znojenjem, ubodi insekata, ožegline meduze koji uzrokuju crvenilo, bolnost i svrbež kože. Za sve blage kožne upale neovisno o uzroku preporučamo Kamagel. Smirit će upaljenu i nadraženu kožu, dati osjećaj hlađenja te neće zamastiti kožu.

Kako bi u potpunosti uživali u čarima ljeta i vratili se ispunjeni samo lijepim trenucima budite oprezni u ljetnim aktivnostima i ne pretjerujte na suncu. Ako do nezgode nazalost i dođe Kamagel će Vam pomoći da ih brzo i zaboravite.