Zdravlje PREVENTIVNI PREGLEDI PO PLAŽAMA

'Zaštiti se i neka cijeli ovaj svijet sja u suncu!'

  • Autor: tportal.hr
  • 28.7.2011 12:27:43
  • 28.7.2011 8:00:00

Temeljem izuzetno pozitivnih reakcija iz prošle godine, a u suradnji s partnerom projekta Hrvatskim dermatovenerološkim društvom i tvrtkom Beiersdorf, dm tijekom kolovoza Inicijativu 'Zaštite se i neka cijeli ovaj svijet još sja u suncu' dovodi na hrvatske plaže

Radi se o edukativnoj turneji preventivnih pregleda madeža, u sklopu kojih će svi zainteresirani imati na raspolaganju tim vrhunskih hrvatskih dermatologa, te uz stručne preglede eventualnih promjena na koži, savjetovati ih i naučiti kupače kako je najbolje zaštiti se od sunca.

Edukativna turneja počinje 31.7.2011. u Zagrebu na Jarunskoj plaži od 10 do 12 sati (pokraj restorana Lido), gdje će kupači uz dermatološke preglede imati priliku uživati u veseloj glazbi sudjelovati u atraktivnim igrama na plaži te osvojiti vrijedne nagrade za cijelu obitelj.

Nivea Sun pripremila je igre koje su namijenjene za sve generacije, sa ciljem da se kroz zabavu dodatno potakne svijest o važnosti pravilne zaštite od sunca. Zahvaljujući dm-u i Nivea Sun, Inicijativa dermatoloških pregleda nastavlja se na Jadranskoj obali: 10.8. na gradskoj plaži u Makarskoj, 13. 8. u Splitu na popularnim Bačvicama te 14.8. na kupalištu Jadrija u Šibeniku.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više