TAJNE VITKOSTI

Evo kako slavne zvijezde tope kilograme

29.07.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Ono što se mnoge buduće majke pitaju je kako tijekom trudnoće i nakon nje izgledati sjajno te kako vratiti liniju i izgubiti nakupljene kilograme, zdravo i postupno. Male trikove i sjajne savjete odlučile su podijeliti slavne majke i trudnice Victoria Beckham, Natalie Portman, Kate Hudson i Jessica Alba

U posljednje vrijeme Hollywood je zahvatio novi val baby booma, a skupini zvjezdano slavnih trudnica i majki pridružile su se Victoria Beckham s kćerkicom Harper Seven, Natalie Portman koja je rodila dječaka Alepha, Kate Hudson koja je sinu odabrala ime Bingham i Jessica Alba koja očekuje skorašnje rođenje svoga drugog djeteta. Ono što je zajedničko ovim majkama i trudnicama je brz gubitak kilograma nakon trudnoće te sjajan i blistav izgled nekoliko tjedana nakon porođaja. Tajne njihova sjajnog izgleda za Self otkrivaju njihovi osobni treneri.

Natalie Portman
Besprijekornoj i vitkoj figuri glumice Natalie Portman zasigurno je pogodovalo vježbanje za ulogu balerine u filmu 'Black Swan' za koji je osvojila i prestižnu nagradu Oscar. Kako otkriva njezin osobni trener, Natalie je intenzivno vježbala šest puta tjedno po pet do osam sati izvodeći vježbe namijenjene unutarnjoj strani bedara i stražnjici. Natalieina idealna vježba nakon rođenja sina Alepha je kardio ples koji njezina bedra i stražnjicu dovode do pune forme, ali joj i omogućava zabavan odmor od majčinskih dužnosti.

Kate Hudson
Lijepa plavokosa glumica jednom prilikom je priznala slavnom voditelju Davidu Lettermanu da si ponekad dopušta razdoblja bez vježbe kada jede što god želi. Premda je Kate po prirodi prilično vitka, mora voditi računa o svojoj liniji. Zaposlena glumica nema previše slobodnog vremena, no svakodnevno uspijeva pronaći pet minuta za izvođenje trbušnjaka učvršćujući područje trbuha i struka.

Jessica Alba
Slavna glumica koje očekuje svoje drugo dijete mnoge oduševljava svojom lijepo oblikovanom figurom usprkos visokom stupnju trudnoće. Jessica je veliki obožavatelj

tečaja HypnoBirthing koji kombinira vježbe disanja, vizualizacije i vježbe za opuštanje tijela. 'U osnovi muž me vodi kroz razne oblike meditacije. Tako mi govori: 'Ti si opuštena i letiš na oblacima.' Snažno se koncentriram na disanje i na to da budem opuštena. Upravo mi to pomaže i prilikom trudova jer kada sam napeta, sve je teže i bolnije', otkrila je lijepa glumica voditeljici Ellen DeGeneres. Alba prakticira jogu kojom održava fleksibilnost cijeloga tijela te oblikuje duguljasti stas.

Victoria Beckham

Supruga nogometaša Davida Beckhama i inače je vrlo vitka. Tako je, kada se u sedmom mjesecu trudnoće pojavila na kraljevskom vjenčanju princa Williama i Kate Middleton, izgledala vrlo vitko i šik uopće ne nalikujući na trudnicu. Svoju tanašnu figuru bivša članica grupe Spice Girls svakako ne duguje samo dobrim genima, već na njoj mukotrpno radi. Nedavno je Daily Mailu priznala kako svakodnevno na traci za trčanje pretrči i do osam kilometara.