VELIKO ČIŠĆENJE

Obnovite duh i smršavite u deset dana

18.07.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Autor popularne knjige o velikom čišćenju (The Master Clanse) Peter Glickman objavio je treće izdanje knjige u kojoj objašnjava kao smršaviti, napuniti se energijom i postati sretniji u deset dana

Peter Glickman i sam je više puta prošao veliko čišćenje, a kada je shvatio koliko mu pomaže za zdravlje i kako se riješio suvišnih kilograma, odlučio je sve staviti na jedno mjesto, u knjigu. Metoda velikog čišćenja vrlo je jednostavna – najmanje deset dana pijete limunadu, uz nekoliko pravila i dodataka.

U knjizi objašnjava učinkovitost velikog čišćenja i spominje da čak i kad krenete na dijetu i jedete manje, prisiljavajući tijelo da sagorijeva masno tkivo, čim prestanete, salo se vraća. Kaže da tijelo mora proizvoditi više masnih stanica da bi se obranilo od toksina. Smatra da je baš iz tih razloga veliko čišćenje učinkovito, ne samo u gubljenju težine, već i u

povećanju energije i zadovoljstva, a pomaže tijelu i u borbi protiv raznih bolesti

Za one koji što prije žele započeti s procesom čišćenja, Peter Glickman dao je nekoliko recepata po kojima ćete lako i brzo nabaviti sve potrebne namirce. Uz pravila velikog čišćenja kroz knjigu vas vodi s odgovorima na pitanja koja su mu ljudi postavljali godinama putem interneta prije objave prvog izdanja. Knjiga uključuje i izmjene zbog novih saznanja o velikom čišćenju do kojih je Peter došao s vremenom, a to je ujedno i razlog trećem, ponešto izmijenjenom izdanju.

Dodatne informacije o knjizi možete pročitati na stranicama www.10dana.info na kojima, između ostalog, stoji kako su i velike zvijezde poput Angeline Jolie, Gwyneth Paltrow ili Beyonce Knowles zadovoljne jer su prošle veliko čišćenje zahvaljujući knjizi. 'Smršavite, napunite se energijom i postanite sretniji u 10 dana'.