Zdravlje NAGRADNJAČA

Clean – program za detoksikaciju organizma - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • 20.6.2011 13:09:38
  • 13.6.2011 11:27:01

Patite od alergija, probavnih tegoba, depresije, visokog tlaka, lupanja srca ili hormonalnog poremećaja? Ili ste samo stalno umorni, podbuhli, s nekoliko kilograma viška, slabog imuniteta i promjenjivog raspoloženja? Ukoliko je odgovor pozitivan, knjiga 'Clean – program za detoksikaciju organizma' rješenje je za vas! Tportal.hr i Planetopija poklanjaju vam dva primjerka

'Clean – program za detoksikaciju organizma' bestseler je dr. Alejandra Jungera, urugvajskog liječnika europskih korijena koji vodi iznimno uspješnu praksu u New Yorku, meki poklonika zdravog tijela. I sam je osjetio posljedice suvremenog života u vidu viška kilograma, problema sa srcem, probavom i na koncu – depresijom. Nakon iscrpne potrage za izlječenjem, odlučio je da mu trajno uzimanje lijekova nije prihvatljiva opcija. Okrenuo se integrativnoj medicini koja tijelo, um i duh promatra kao cjelinu te, spoznavši iznimnu važnost detoksikacije, osmislio je trotjedni detoksikacijski program Clean, primjeren užurbanim i zaposlenim ljudima!

U knjizi objašnjava da je detoksikacija prirodni proces tijela te zašto je neophodna za našu vitalnost, imunitet, emotivnu i psihičku stabilnost. Na lako razumljiv način tumači znanstveno utemeljene spoznaje o razornom djelovanju toksina u tijelu te kako prirodno potaknuti detoksikaciju tijela.

Zbog svoje nevjerojatne učinkovitosti, kao i cjelovitog pristupa detoksikaciji kroz prehranu, meditaciju, savjete za disanje i tjelovježbu, ovaj trotjedni program čišćenja odmah je osvojio američke medije i stekao velik broj poklonika, od nezaobilaznih zvijezda poput Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Donne Karan i Debre Messing, preko liječnika koji ga preporučuju svojim pacijentima, pa do ljudi koji su uz njegov program uspjeli riješiti brojne zdravstvene tegobe. Tajna uspjeha Jungerove metode je u tome što ona logično i znanstveno utemeljeno prati te podržava prirodnu sposobnost tijela da se očisti od nakupljenih toksina - onih koji se nalaze u našemu tijelu, kao i onih koji se nalaze u našem umu.


Knjigu su osvojile:

Antonija Barić
Gordana SvastNagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više