U ČETIRI KORAKA

Riješite se loših vibracija - odmah

03.06.2011 u 09:22

Bionic
Reading

Svakodnevna rutina i obaveze lako i brzo nas umaraju, ali prema novoj knjizi doktora Deepaka Chopre, u četiri koraka baš odmah ćete se osjetiti bolje i zadovoljnije

Prvi savjet preporučuje vam da održavate balans i slušatesvoje tijelo. Ako osjetite bilo kakvu vrstu boli, tjeskobe ili nemira, zapitajte se zašto i otkrijte uzrok. Da biste se osjećali zadovoljno, morate biti dobro. Stoga u takvim trenucima potražite pomoć i probajte se malo odmoriti.

Ako prestanete stalno dokazivati da ste u pravu i da su vaši stavovi jedino ispravni, možete uštedjeti 99 posto energije, objašnjava Chopra. Umjesto da debatirate pa gubite vrijeme i energiju, možete pristupiti drugačije - poslušati i uvažiti mišljenje druge strane, što vas dovodi do bržeg rješenja i boljih osjećaja.

Instant samopouzdanje možete postići vrlo brzo ako sami sebe ohrabrite. Pogledajte se u ogledalo i jednostavno recite: 'Ne diraju me kritike, ravnopravna sam s drugima i spremna za nove izazove!' Prema doktoru Chopri, takav način ohrabrenja pomaže ljudima da se nose s dnevnim problemima. Iako vam se možda čini smiješnim, možete probati jer nemate što izgubiti.

Uživajte u trenutku. Ovaj savjet se stalno ponavlja, ali ipak često zaboravlja. Ako odlepršate u brige oko budućnosti, trgnite se što prije i koncentrirajte na sadašnjost.