FIT I ZDRAVI

I suvremeni muškarci paze što jedu

20.05.2011 u 07:41

Bionic
Reading

Baš kao i žene, i muškarci moraju voditi računa o prehrani, ali i svome životnom stilu. Posebnu pozornost na to skreće nova knjiga poznate nutricionistkinje dr. Lejle Kažinić Kreho

'Prehrana 21. stoljeća za muškarce' naziv je zanimljive knjige dr. Lejle Kažinić Kreho koja je večeras promovirana u hotelu Regent Esplanade. U svojem najnovijem djelu dr. Kažinić Kreho pojašnjava na koji se način razlikuju prehrane muškaraca i žena te zašto i trebaju biti različite.

Knjiga vodi muškarca kroz sve njegove životne cikluse – od tinejdžerske dobi pa sve do zlatnih godina. Osim mnogih korisnih informacija, knjiga 'Prehrana 21. stoljeća za muškarce' donosi i super muške recepte koje je pripremio svjetski priznati kuhar Jeffrey James Vella. Svojim kuhanjem Vella pokazuje da hrana može biti užitak i lijek.

Na promociji knjige bili su i neki poznati muškarci - Boris Banović, Tarik Filipović i Denis Latin. Sva trojica za novu knjigu dr. Lejle Kažinić Kreho imaju samo riječi hvale, a ističu i da muškarci u današnje vrijeme sve više vode računa o prehrani te da će im jedna takva knjiga itekako dobro doći.