CAMERON DIAZ:

Više ne jedem prženu hranu

05.05.2011 u 11:17

Bionic
Reading

Cameron Diaz je jedna od najseksipilnijih glumica Hollywooda, ali i zvijezda koja nije imala problema da joj se obrok sastoji od hot doga i piva. No sad je potpuno odbacila takav način prehrane

Cameron je ponosno pokazala rezultate svoje dijete i režima fitnesa pozirajući savršeno zategnutog tijela u malom crnom kupaćem kostimu na naslovnici magazina Elle. Diaz je izbacila iz prehrane svu prženu hranu i disciplinirano odlazi u teretanu.


'Obožavam ovaj novi režim. Nikada u životu nisam pazila što jedem, ali sada sam se disciplinirala. Bila sam osoba od pržene hrane, a sada strogo kontroliram prehranu. Ako želite podizati teške utege, a ne želite se jako razviti, morate paziti što jedete.'

Ova promjena u nutricionističkom režimu ne čudi budući da je Cameron u sretnoj vezi s profesionalnim sportašem Alexom Rodriguezom. Hodaju već godinu dana, a ona više ne pokušava vezu zadržati tajnom. 'Da, Alex je moj dečko. To više nije tajna', priznala je za Elle.

U međuvremenu, kada Cameron nije u teretani ili na odmoru s Alexom, zauzeta je snimanjem najnovijeg filma 'Bad Teacher’ u kojem glumi uz bivšeg dečka Justina Timberlakea. Glumi profesoricu koja pokušava prikupiti novac za operaciju povećanja grudi kako bi osvojila kolegu kojeg igra Timberlake.

Snimanje s bivšim nije bilo neugodno, jer su ostali dobri prijatelji, koji žele jedno drugom samo sreću, kaže Cameron.