Vaše oči

Osjetite razliku s Crizalom!

02.05.2011 u 15:39

Bionic
Reading

Kad bi baš morali, kojeg od pet osjetila bi se najteže odrekli? Sigurni smo da vid ne bi bio prvi izbor. Želite li da vam oči služe i u starosti, želite li i dalje uživati u dobroj knjizi, televiziji, putovanjima, hobiju? Sigurni smo da je odgovor pozitivan, u tom slučaju u oči treba ulagati dok su još mlade i dobro vide

Skupi okviri, na koje smo potrošili cijelo bogatstvo, očima zapravo ne znače ništa. Naočalne leće su ono što nam daje dobru sliku i našim očima znači zdravlje.

Essilor je vodeći svjetski proizvođač naočalnih leća i brine za zdravlje vida više stotina milijuna korisnika širom svijeta.

Essilor je 1992.g na svjetsko tržište lansirao naočalne leće pod nazivom Crizal.
Crizal naočalne leće proizvod su najsuvremenije tehnologije i najbolje rješenje za vaš vid. Pružaju najtrajniju jasnoću vida i povećavaju udobnost nošenja naočala jer uspješno eliminiraju 5 neprijatelja vida:
-Odbljesak (neugodno bliještanje, osobito noću i prilikom rada na računalu)
-Prljavština (stvara mutan pogled)
-Ogrebotine (smanjuju vizualnu udobnost)
-Prašina (prepreka za oštar vid)
-Voda (narušavaju jasan vid)

Do danas je prodano više od 260 milijuna Crizal naočalnih leća. Crizal naočalne leće stalno se unapređuju a najbolji pokazatelj kvalitete je stupanj zadovoljstva krajnjih korisnika, koji je iznad 90%.
Crizal naočalne leće mogu se ugraditi u bilo koju vrstu okvira, dostupne su u svim dioptrijama i varijantama (standardne naočalne leće, fotoosjetljive i obojane sunčane leće) te nam pružaju dodatnu zaštitu od štetnih UV zraka.
Crizal naočalne leće nemaju dobnih ograničenja. Namijenjene su svim generacijama, podjednako starijima i djeci.

Crizal naočalne leće čine život ugodnijim i sigurnijim, osobito u otežanim uvjetima za naš vid. Tijekom noćne vožnje osiguravaju i do 5 sekundi brži oporavak vida nakon doživljenog odbljeska svjetla iz suprotnog smjera (5sec = 70m pri brzini od 50km/h).
Omogućuju nesmetani i ugodniji rad na osobnom računalu jer uklanjaju odbljesak i pojačavaju kontrast, a time sprečavaju dodatno naprezanje očiju i pojavu glavobolje.

Održavanje Crizal naočalnih je jednostavno i lako, a maksimalni rezultat postiže se upotrebom Essilor krpice od mikrovlakana.

Eliminirajte 5 neprijatelja vida i osjetite razliku s Crizalom!