ISPROBAJTE ZVJEZDANI MENI

Što svaki dan jedu Angelina, Demi i Jennifer?

02.05.2011 u 08:46

Bionic
Reading

Gdje god se pojavile, zvijezde poput Angeline Jolie, Jennifer Aniston i Demi Moore izazivaju veliku pažnju medija, obožavatelja, ali i kritičara, pa upravo zbog toga puno vremena i truda odvajaju za održavanje vitke i besprijekorne linije. Kako im to uspijeva i u čemu se krije njihova tajna?

Bilo da kroče crvenim tepihom ili da su se uputile u šoping, neke od najpoznatijih žena svijeta jednostavno uvijek izgledaju fantastično. Sve ističu da redovito vježbaju, ali se i pridržavaju strogoga režima prehrane. Otkrivamo vam njihove tajne vitkosti i što se svakodnevno nalazi na tanjuru nekih od vlasnica besprijekornih linija. Premda mnogi nutricionisti tvrde da 'zvjezdane' dijete nisu najzdravije, možda pokoji savjet i trik upali, pa i vi ponosno ovoga proljeća prošećete liniju bez ijedne mane.

Jennifer Aniston prakticira dijetu naziva 'dječja prehrana'
Angelina Jolie
Angelina Jolie slovi za jednu od najseksi žena svijeta, a mnogi je smatraju nevjerojatno fatalnom. Kako bi održala svoju besprijekornu liniju, Angie svakodnevno pazi koje namirnice unosi u organizam. Premda se tijekom cijeloga dana ne suzdržava od hrane, Anegelina pazi kako ne bi prešla granicu sitosti. Za doručak Angie uživa u miješanim sjemenkama i orašastim plodovima poput badema i oraha, nasjeckanoj brokuli i cvjetači, a ponekad podlegne iskušenju te posegne za čokoladnim kroasanom. Za večeru poznata glumica odabire čašu sojinog mlijeka, pečeni biftek s povrćem ili morske plodove.

Jennifer Aniston
Popularna Jenn i u četrdesetima izgleda sjajno te mnoge ostavlja bez daha vitkim tijelom. Vitku liniju održava uravnoteženom prehranom te se svakodnevno pridržava pravila 40:30:30, što znači da se na njezinu tanjuru nalazi 40 posto nezaslađenih ugljikohidrata, 30 posto proteina i 30 posto esencijalnih masnoća. Tako poznata 'prijateljica' svakoga dana uživa u voću, povrću, piletini, žitaricama, puretini, govedini, mahunarkama i ribi te isto kao i Angie, u orašastim plodovima. Osim tajne formule, Jenn prakticira dijetu koja nosi naziv 'dječja prehrana'. To znači da jede više manjih obroka napravljenih od namirnica koje ne sadržavaju mast, soli, začine ni bilo koje druge umjetne ili štetne dodatke

Drew Barrymore
35-godišnja glumica nedavno je uspješno istopila višak kilograma, ali za besprijekornu liniju nije se spremna odreći brojnih malih radosti. Tako priznaje da obožava kasno navečer pred televizorom jesti makarone sa sirom. Međutim, Drew jede vegetarijanske hamburgere i pokušava smanjiti količinu omiljenih joj voćnih želea, a kako tvrd,i kilograme drži pod kontrolom pijenjem dijetnih sokova s brojnim kockicama leda.

Gwyneth Paltrow pije napitak od kelja, limuna i vode
Gwyneth Paltrow
Plavokosa glumica može se pohvaliti doista sjajnom linijom, posebice što su dva poroda iza nje. Gwyneth izbjegava nezdravu hranu te pije puno tekućine. Grickanje nezdravih slatkiša između obroka sprječava uživanjem u sirovim bademima s rozinama te pijenju kokosove vode ili, najčešće, soka od kelja, limuna i vode s malo agave. Uz to, Gwyneth redovito i naporno vježba, posebnu pažnju pridajući kardiovaskularnim vježbama.

Demi Moore
Vitka glumica koja u svojim četrdesetima izgleda bolje nego neke njene znatno mlađe kolegice, besprijekornu liniju održava redovitim vježbanjem. No kako samo vježbanje s osobnim trenerom nije dovoljno, Demi pazi što svakog dana jede. Tako bira uvijek svježe namirnice, preferirajući sirovu hranu, jede nekoliko manjih obroka dnevno i pije puno tekućine. Između obroka glad zatomljuje žitaricama, pa tako dnevno pojede i do tri velike zdjele žitarica i popije veće količine biljnih čajeva.