ČUDOTVORNI PROGRAM

Jennifer Hudson smršavjela čak 37 kilograma

11.02.2011 u 13:17

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Jennifer Hudson smršavjela je čak 37 kilograma pomoću programa Weight Watches

Pomoću čudotvornog programa za mršavljenje Weight Watches, 29-godišnja Jennifer Hudson riješila se viška kilograma te smršavjela nevjerojatnih 37 kilograma. Poslije uspješnog mršavljenja

Jennifer je izjavila da se osjeća kao druga osoba te da ponekad ne prepoznaje samu sebe.

Jennifer Hudson prije dijete

Međutim, otkrila je Oprah Winfrey u njenom showu, ne želi biti premršava i zadovoljna je svojim trenutnim izgledom jer želi zadržati obline. Jennifer se naglo udebljala nakon što je u kolovozu prošle godine rodila sina Daniela i otad je pokušavala smršavjeti te dovesti liniju u red, a sada je napokon uspjela.

Bivša zvijezda američkog showa 'American Idol', nakon što je 2008. godine pretrpjela strašnu obiteljsku tragediju kada su joj ubijeni brat Jason i majka Darnell, otkrila je Oprah da uživa sa sinom Danielom i zaručnikom Davidom Otungom.

Kako tvrdi, upravo joj je obitelj bila najveća podrška za vrijeme mršavljenja. Nakon što se u travnju prošle godine pohvalila da je u samo dva tjedna smršavjela 25 kilograma, Jennifer je rekla da se prema programu mršavljenja Weight Watches može jesti što god se želi, ali se mora paziti kako se jede. Poslije toga je postala glasnogovornica tog programa.