TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 31.12.

31.12.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Nakon mjesec dana darivanja stigao je i posljednji dan, točnije vikend, u kojem možete osvojiti knjige, mobitel Sony Ericsson Aspen, ručak za dvije osobe, kozmetiku, Lino bilježnice, DVD-e i poklon bon Private Sale.

Izdavačka kuća V.B.Z. poklanja tri knjige J. M. Coetzeea.

'Dječaštvo'

Pomalo neobičan, hipersenzibilni protagonist 'Dječaštva' odrasta u sjevernom predgrađu Cape Towna, mučen svakodnevnom krivnjom i strahovima. Uz oca kojeg ne poštuje i majku koju istovremeno obožava i prezire, vodi dvostruki život: onaj briljantnog i savršeno odgojenog učenika u školi i bahatog kraljevića u kući, vječito u strahu od gubitka majčine ljubavi. Prvi susreti s književnošću, buđenje seksualnih nagona i sve veća svijest o aparthejdu u njemu bude zbunjujuća pitanja – osjećaj pripadnosti uspijeva pronaći samo u ljubavi prema dubokom veldu, paslici neomeđene i slobodne Afrike.

'Mladost'

Protagonist 'Mladosti', drugog dijela intrigantnih Coetzeeovih autofikcijskih 'Prizora iz provincijalnog života', već dugo vremena smišlja bijeg – od ubojite ljubavi pretjerano brižne majke, od oca čiji ga neuspjesi progone te onoga što smatra neizbježnim: revolucije u njegovoj domovini, Južnoj Africi. No, nakon što pristigne u London šezdesetih godina, ne uspijeva otkriti ono za čime žudi svim svojim bićem – ni poeziju ni romansu, te otpočinje borbu da život iskusi u punoj žestini i kao takvog ga preobrazi u umjetnost. Napisana nježno i okrutnom jasnoćom, 'Mladost' je sjajan portret svijesti koja se, izdvojena i nasukana, okreće sebi, svijesti mladog čovjeka koji mučno otkriva vlastiti životni put.

'Summertime'

'Summertime' je inventivna i nadahnuta fikcija koja J. M. Coetzeeu dopušta da vlastiti život sagleda kritičkim i bespoštednim pogledom, otkrije bolne moralne dvojbe i pokuša shvatiti što to znači skrbiti za drugo ljudsko biće. Prodoran, elegantan i često iznenađujuće zabavan roman, Summertime je priča koja plijeni pažnju, priča koju je napisao jedan od najcjenjenijih pisaca današnjice.

Biovega će dvoje čitatelja počastiti ručkom u restoranu Nova

Tvrtko Šakota, poznati je chef kultnog zagrebačkog restorana Nova, koji je promijenio i popularizirao doživljaj veganske i makrobiotičke prehrane u Zagrebu. U njegovim su specijalitetima uživale brojne domaće i strane poznate osobe. U svojoj najnovijoj kuharici 'Preporuka Chefa' donosi originalne recepte koji će prirodnu kuhinju predstaviti u posve novom i uzbudljivom ruhu. Tvrtko Šakota za svoja jela bira organske, cjelovite i sezonske namirnice čime poštuje kriterije uravnotežene i ekološke prehrane, a time nas potiče da zdravo i ukusno jedemo te na taj način brinemo o svom zdravlju i izgledu što napokon postaje uzbudljivo i in sve većem broju ljudi.

Iz Sony Ericssona nam dolazi mobitel Aspen

Sony Ericsson Aspen dio je serije GreenHeart, čime kompanija daje jasno do znanja da ima određene ekološke karakteristike. Uređaj također ima zaslon osjetljiv na dodir dijagonale 2.4 inča, razlučivosti 240 x 320 piksela, no i potpunu tipkovnicu, 3.2-megapikselnu kameru sa 4x digitalnim zumom, podršku za reprodukciju cijelog niza multimedijskih formata, jednostavan pristup internetskim sadržajima preko jedne pripadajuće tipke te svu silu dodataka namijenjenu poslovnom korištenju. Aspen pokreće Windows Mobile u verziji 6.5.3, potpune dimenzije iznose mu 117 x 60 x 12,45 milimetara, a teži 130 grama.

Unilever nagrađuje muške čitatelje s tri Dove poklon paketa

Dove Men+Care Clean Comfort poklon paket s termo šalicom, koji uz gel za tuširanje i antiperspirant dezodorans u spreju sadrži i poklon termo šalicu idealan je poklon za vašeg muškarca. Njegujući svoju kožu Dove Men+care proizvodima Dove mu daruje termo šalicu na poklon.

Podravka nagrađuje male školarce Lino bilježnicama

Djeco, opet nešto fino sprema vam Lino, vodeći vas kroz živopisni svijet prirode u kojem ubire samo probrane, najbolje plodove i poziva vas sladokusce dobra teka na pripremu finih i slasnih obroka. Lino je jedna od najpoznatijih Podravkinih robnih marki. Obuhvaća širok asortiman proizvoda dječje hrane, kremnih namaza i žitarica za djecu. Lino proizvodi su zdrave, kvalitetne i jedinstveno fine poslastice koje vam daju puno vitamina i potrebnu energiju. Lino obuhvaća širok asortiman proizvoda dječje hrane, kremnih namaza i žitarica za doručak.

Continental film poklanja DVD-e filmova 'Camp Rock 2', 'Jonah Hex', 'Posljednja pjesma' te animiranog filma 'Auti: Šleopve lovačke priče'.


'Auti animirana kolekcija: Šlepove lovačke priče'

Zagrijte motore za ovu nezaboravnu animiranu kolekciju Auta u kojima glumi Šlep, simpatični i duhoviti tegljač iz filmskog hita Auti. Od kreativnog tima Disney Pixara stiže devet izuzetno zanimljivih lovačkih priča koje uključuju borbe s bikovima, utrke, rock-koncerte, monster-truckove, pa čak i izvanzemaljce. Osim toga, pogledajte nove, nikad viđene kratke animirane filmove Detektiv Šlep i Šlep na Mjesecu. Pridružite se Šlepu, glavnom vođi Radiator Springsa, i ostalim omiljenim likovima iz filma Auti na nezaboravno uzbudljivoj vožnji koja će čitavu vašu obitelj ispuniti smijehom!


'Camp Rock 2: Posljednja svirka'

Pripremite se za pravo ludilo uz najveći glazbeni događaj godine – sada u produljenom izdanju s nikad prije viđenim scenama i pjesmama! Priključite se Mitchie, Shaneu, Nateu i Jasonu i nekim potpuno novim kamperima u dvostruko više glazbe, dvostruko više plesnih pokreta i dvostruko više zabave u filmu 'Camp Rock 2: Posljednja svirka'!
Mitchie na može dočekati povratak u Camp Rock da provede ljeto uz glazbu sa svojim prijateljima i zvijezdom Shaneom Grayom, no novi kamp s druge strane jezera, Camp Star, postao je ozbiljna konkurencija – uz pridošlice Lukea i Danu. U senzacionalnoj borbi bendova u kojoj je na kocku stavljena budućnost Camp Rocka, pogledajte hoće li pobijediti blještava produkcija i prekomjerno pokazivanja Camp Stara ili će Camp Rock uspjeti dokazati da su glazba, prijateljstvo, timski rad i zajedništvo ono što je doista bitno?



'Jonah Hex'

Sa stranica legendarnog stripa silazi Jonah Hex (Josh Brolin), skitnica i lovac na glave koji je preživio smrt i koji može ući u trag svakome i svačemu. Zbog svoje nasilne prošlosti natopljene legendom, Jonah je dijelom u stvarnom svijetu, a dijelom s druge strane. Njegova veza s ljudskim svijetom je Lilah (Megan Fox) koja je obilježena svojim životom u bordelu. Jonaha sustiže prošlost kad mu američka vojska ponudi nešto što ne može odbiti: ako ulovi i zaustavi opasnog terorista Quentina Turnbulla (John Malkovich), vojska će ukinuti potjernicu koju su raspisali za Jonahom. No, Turnbull, Jonahov najstariji neprijatelj, okuplja vojsku i priprema pakao i neće se zaustaviti sve dok Jonah ne bude mrtav.


'Posljednja pjesma'

Miley Cyrus je zasjala u ovom toplom filmu o odrastanju koji će razbuktati vaše osjećaje. Snimljen prema priči Nicholasa Sparksa (Dragi John, The Notebook), 'Posljednja pjesma' prati priču o Ronnie (Cyrus) i njenom ocu koji su se udaljili, a on pokušava ponovno uspostaviti odnos kakav su nekada imali. No to nije nimalo lako, stoga bira nešto što im je oboma zajedničko – glazbu. Upotpunjena s posebnim dodacima koje morate pogledati – glazbeni spot Miley Cyrus 'When I Look At You', ekskluzivnim intervjuom s glumicom i još mnogo toga – ovu osjećajnu dramu o obitelji, prvim ljubavima i drugim prilikama sigurno nećete tako lako zaboraviti.

Private Sale će nagraditi jednu čitateljicu poklon bonom od 200 kn.

U današnje vrijeme, kad nije potrebno satima trčati po shopping centrima u potrazi za idealnom odjevnom kombinacijom te je kupovina novih trendy komada udaljena samo jednim klikom miša, pravo je zadovoljstvo obaviti shopping dizajnerskih stvarčica po cijenama sniženim i do 70%. Najveća on-line trgovina, Private Sale, s čak 70.000 registriranih članova, od ovoga se mjeseca predstavlja u novom izdanju i s novim brendovima! Između ostalog, u bogatoj ponudi možete pronaći modele s potpisom kuća: Calvin Klein, Diesel, Moschino, J.Lo, Guess i brojne druge poznate svjetske modne kuće. U suradnji s najvećim hrvatskim modnim konceptom fashion.hr, Private Sale je svojim korisnicima omogućio i kupovinu kreacija etabliranih hrvatskih dizajnera poput Igora Galaša, Aleksandre Dojčinović, eNVy rooma, Ivice Klarića i mnogih drugih.
Prodajne akcije Private Salea su vremenski ograničene te ukoliko na vrijeme želite nabaviti dobar dizajnerski komad, predlažemo da već danas proučite ovomjesečnu ponudu.

L’Oréal će vas razvesliti poklon paketom L’Oréal Paris Triple Active.

Koliko ste puta naišli na tridesetogodišnjakinju za koju biste se zakleli da se bliži pedesetoj? Ne brinite, postoji rješenje - jedna od najkvalitetnijih hidratantnih linija za njegu i čišćenje kože L’Oréal Paris Triple Active je upravo ono što možete i morate priuštiti svom licu! L’Oréal Paris Triple Active (krema za dnevnu njegu, krema za noćnu njegu te maramice za čišćenje lica)) vrhunska je linija za svakodnevnu njegu kože namjenjena djevojkama u dvadestim godinama. Njega lica ne smije čekati 30-te, pogotovo kada je prilagođena iznosu prosječne hrvatske plaće i bliska studentskom džepu. Proizvodi za njegu i čišćenje Triple Active imaju trostruko djelovanje: za dugotrajnu hidrataciju zaslužan je glicerol, zaštitnu ulogu jača aktivni sastojak na bazi vitamina E, a blistav sjaj kože osiguran je spojem ceramida i vitamina B5.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.


Vaš zadatak je nabrojati barem tri video recenzije objavljene u 2010. godini na našem Gamereportu.

Dobitnici:

Marijana Pavlović iz Garešnice (mobitel Sony Ericsson Aspen)
Natalija Godinić iz Zagreba (Private Sale poklon bon od 200 kn)
Adriana Matešić iz Oštarije (knjiga 'Dječaštvo' i Lino bilježnica)
Petra Šop iz Rijeke (knjiga 'Mladost')
Tea Blaževac iz Slavonskog Broda (knjiga 'Summertime')
Hani Matulić iz Zagreba (ručak za dvije osobe u restoranu 'Nova')
Duje Bezina iz Splita (DVD animiranog filma 'Auti – Šlepove pustolovine' i Lino bilježnica)
Tanja Talaja iz Osijeka (DVD filma 'Camp Rock 2' i Lino bilježnica)
Slavica Markovec iz Malinske (DVD filma 'Jonah Hex' i Lino bilježnica)
Anela Galić iz Splita (DVD filma 'Posljednja pjesma' i Lino bilježnica)
Gorana Rabar iz Pazina (paket L’Oréal Paris Triple Active)
Saša Ivanović iz Bjelovara (Dove poklon paket)
Donat Oreč iz Slavonskog Broda (Dove poklon paket)
Damir Kormanjoš iz Duboševice (Dove poklon paket)

Svi dobitnici će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila