TOP LISTA

Najgore greške koje možete napraviti u seksu

30.11.2010 u 10:37

Bionic
Reading

Dugački nokti na nožnim prstima, grubo čupanje za kosu i uši, preskakanje predigre, sladunjavost itd. zasigurno bi se našli na top listi stvari koje žene zasigurno mogu odbiti od seksa

Mnogi bi se složili s time da je za dobar seks najvažnije opustiti se i prepustiti se trenutku. Međutim, postoje određene stvari koje većina žena jednostavno ne može podnijeti, a one uništavaju svaku čaroliju i želju za seksom.

Većina će se složiti s mišljenjem da se muškarci i žene razlikuju u mnogim stvarima, uključujući seks. Upravo zbog toga bitno je znati želje svoje partnerice, poštivati određena mala pravila te ponekad pristati na kompromis.

Prebrzo skidanje odjeće može biti vrlo odbojno

Na top listu najgorih stvari koje možete učiniti za vrijeme seksa zasigurno ulazi kukanje i prigovaranje zbog korištenja kondoma. Izgovori poput slabijeg doživljaja i osjećaja doista su neuvjerljivi i nimalo seksi.

Brzopletost prilikom skidanja odjeće odbit će većinu žena. Time samo možete ostaviti dojam očajnika i uništiti atmosferu. Iako se ponekad tako ne čini, senzualno skidanje odjeće i otkopčavanje grudnjaka može dodatno začiniti predigru.

Ogledalo odmah do kreveta ne samo da će u punom sjaju istaknuti vašu narcisoidnost, već će i odbiti velik broj žena. Želju da promatrate svoje golo tijelo ostavite za vrijeme kada ste sami, a s partnericom se prepustite drugim užicima.

Preglasno stenjanje i jaukanje nije odlika seksi muškarca. Još ako stenjete jače i glasnije od partnerice, osim zabrinutih susjeda, mogli biste navesti i nju da si postavi brojna pitanja.

Osim kemije, i higijena je presudna dobar za seks. Neuredni i neodrezani nokti na nožnim prstima teško da će privući bilo koju ženu. Čak i one koje bi mogle zažmiriti na to, grebanje noktiju po nogama i plahti natjerat će ih da iskoče iz kreveta.

Neke žene vole porniće, a neke ne. Ukoliko vaša partnerica nije jedna od obožavateljica filmova za odrasle, uživanje u omiljenim scenama ostavite za vrijeme kada ste sami. Puštanje pornića u pozadini, iako je rekla da ih ne voli, sigurno je neće približiti krevetu.

Isto vrijedi i za seksualne igračke. Opsjednutost njima može biti i zastrašujuća.

Maštanje o seksu utroje sasvim je normalno, no prijedlog da vam se njezina najbolja prijateljica pridruži u krevetu neće je oduševiti te može potaknuti ljubomoru.

Lijeno ležanje i očekivanje da će partnerica obaviti cijeli posao može biti jako odbojno. Žene žele da se muškarci potrude, tako da oboje uživaju.

U zanosu, muškarci se zaborave te postanu malo grubi. Pokušajte je ne čupati za kosu i uši, naime većina žena ne voli preveliku grubost.

Naglašena nježnost i osjetljivost također nisu poželjne. Žene ne žele grubost, ali nemaju ništa protiv toga da osjete da je muškarac jači i da točno zna što radi.

Kao i u svemu, tako i u seksu, žene žele da ih se pita što žele i što vole. Ukoliko joj date vremena i prostora, možda vam otkrije svoje najluđe maštarije te vas ostavi bez teksta.

Predigra je česta tema mnogih rasprava, ali nipošto je ne treba izbjegavati. Ona je vrlo važna i dovodi žene u pravo raspoloženje za seks.

Odlično je ako za vrijeme seksa oba partnera mogu biti slobodna i opuštena. Međutim, neke stvari nikada nisu poželjne, kao što je rikanje poput lava. Takvo što odmah zaboravite.