TAKO TO RADE FRANCUSKINJE

Slatke tajne pronalaženja ljubavi

24.11.2010 u 07:32

Bionic
Reading

Kada Francuzi govore o zavođenju, misle na mnogo više od odvođenja nekoga u krevet. Štoviše, za Francuze je zavođenje način života i svladavanja svijeta. Ona uključuje inteligenciju, domišljatost i velikodušnu trunčicu šarma. 'La seduction' je talent koji Francuskinja ponekad njeguje u svrhu vođenja ljubavi, ali ona će svoj šarm i vještinu zavođenja upotrijebiti i u svakodnevnim situacijama

U Francuskoj ljepota je sve. To se vidi od dizajna podzemne željeznice do kipova u Jardin des Plantes. Francuska je vizualna kultura i zemlja koja obožava ženstvenost. Možda u tijelu nemate nijednu kap francuske krvi, ali svejedno možete biti Francuskinja. Kad je o ljubavi i romansi riječ, sve smo mi pomalo Francuskinje. To je zato što je francuska kultura ženstvenosti i ljepote, pa s pravom pripada svim ženama svijeta i možemo je smatrati svojom.

U knjizi 'Zašto Francuskinje ne spavaju same?' u izdanju Mozaik knjige autorica Jamie Cat Callan donosi nam lekcije o ljubavi i odnosima na francuski način. Ona poručuje da Francuskinje shvatimo kao metaforu načina života koji nam može pomoći da svoj ljubavni života učinimo uzbudljivijim, seksipilnijim, romantičnijim, primamljivijim, snažnijim i zadovoljavajućim.

Tajna Francuskinje je u tome da njezin muškarac zna da je u svakom trenutku može izgubiti
Francuske lekcije:

Vježbajte umijeće diskrecije. Nemojte ispričati svom ljubavniku ili potencijalnom ljubavniku, pa čak ni svom suprugu sve svoje pustolovine. Budite neobuzdani u spavaćoj sobi, ali i dama izvan kreveta.

Imale vi u životu muškarca ili ne, počnite živjeti život kao da vas strast čeka odmah iza ugla. Očistite kuću, stavite mirisne svijeće nadohvat ruke i uvijek odijevajte lijepo donje rublje. I ne zaboravite obrijati noge.

Riješite se bapskih pamučnih gaćica i uložite u kvalitetno donje rublje. Kupite troje gaćice na svaki grudnjak i pobrinite se da budu u kompletu.

Ako ste u sretnom braku, planirajte romantično iznenađenje za sebe i supruga. Ne zaboravite, ne smijete se previše truditi. Jednostavno uživajte.

Počnite upoznavati muškarce u svom prirodnom okruženju, na poslu, u društvu prijatelja, u lokalnom kafiću, na večerama. Izgradite samopouzdanje i poželjnost odijevajući se kao žena koja je već zaljubljena.

Nikad ne spaljujte mostove. Veze okončajte na uljuđen način. Nikad se ne zna kad će vam zatrebati ljubav iz djetinjstva. Držite oči otvorene i znajte da je svaki muškarac potencijalni ljubavnik, ako nije, svaki vam muškarac nudi mogućnost da izgradite osjećaj samopoštovanja i samopouzdanja.

Pogledajte u zrcalo. Zapitajte se koja je vaša najbolja značajka? Vaše oči? Vaše jagodice? Grudi? Noge? Zatim pronađite način da naglasite taj dio. Možda biste trebali staviti modri šal? Otkriti malo poprsja? Dodati još jedna sloj maskara? Možda biste mogli dodati neki miris ili ga promijeniti? Stvorite zaštitni izgled koji je isključivo i samo vaš.
Zatim, načinite popis svojih jedinstvenih i intrigantnih značajki. Na njemu može bit razarajući osmijeh, guste trepavice ili obla stražnjica. Može sadržavati dar za slikanje ili poznavanje španjolskog jezika. Nakon toga načinite popis i takozvanih nedostatak, kao što je možda vaša ultratanka kosa ili praktički ravne grudi. Razmislite o tim nedostacima. Prihvatite ih i malo se opustite. Možda vas ti nedostaci ne čine zgodnom, ali bi vas mogli učiniti istinski lijepom ukoliko ih naučite naglasiti na način koji kaže da volite samu sebe zato što ste jedinstveni.

Pronađite druge načine da pokažete da ste ponosni što ste pomalo osebujni i izvan kalupa. Odvažite se biti drukčiji i samouvjereni.

Započnite dan raskošnim toplim tuširanjem, ali ako imate vremena, napunite kadu. Kupite mirisne sapune i svakako nanesite losion nakon kupanja. Pokušajte potrošiti malo manje vremena na frizuru, a svakako više na tijelo i kožu. Nemojte biti kritične prema sebi, već pozitivne. Hodajte po kući nage kad god to možete, upoznajte svoje tijelo i osjećajte se ugodno u vlastitoj koži. Kupite si doista senzualno donje rublje. Priuštite si užitak kad god to možete, kako kažu Francuskinje: 'Nema ničeg lošeg u tome da učinimo da nam bude dobro.'

Ne zaboravite, vi ste važne. Svojim pukim postojanjem, vi nadahnjujete i mijenjate živote ljudi.