DA NE UGASNE VATRA

Cindy Crawford se seksa prema rasporedu

17.11.2010 u 13:55

Bionic
Reading

Bivši supermodel Cindy Crawford otkriva da dva puta tjedno izlazi sa suprugom Randeom Gerberom i da uvijek ima dovoljno vremena i volje za seks

Cindy kaže da ona i suprug svakog tjedna odrede vrijeme samo za sebe ili, bolje rečeno, za vođenje ljubavi. Par je, kaže, toliko okupiran brojnim obiteljskim i poslovnim obavezama da inače ne bi pronašao dovoljno vremena za 'vruće' aktivnosti.

Slavna manekenka još uvijek se povremeno pojavi na nekoj naslovnici ili u editorijalu, a mora nadgledati i svoje poslovno carstvo u kojem se nalazi linija namještaja i kozmetički proizvodi, dok njezin suprug u svom vlasništvu ima nekoliko popularnih noćnih klubova.

'Ako čekate da se dogodi taj trenutak, velika je vjerojatnost da ćete imati periode suše. Ali čak i ako odmah niste raspoloženi za akciju, kad krenete, raspoloženje će vam se bitno popraviti', priznaje Cindy, dodajući da unaprijed odrede koja dva dana u tjednu misle voditi ljubav.

Iako joj je, prema vlastitom priznanju, seks jako važan, otkriva da ulaže puno truda u sve aspekte svoje veze i da je, za razliku od svog supruga, uvijek spremna razgovarati o svim temama.

'Kad je nešto loše, ja sam uvijek za razgovor, dok je Randeova filozofija - ako je sve dobro, zašto pričati o tome, a ako je loše, zašto pričati o tome? Ponekad zna reći da veze ne bi trebale biti tako teške, a ja mu kažem - tko to kaže? Jedno je željeti da svi budemo sretni cijelo vrijeme, ali sreća ne bi trebala biti cilj. Sasvim je u redu ne osjećati se sretno baš u svakom trenutku', otkrila je manekenka u intervjuu za magazin Ladies Home Journal.