FORMULA ZA USPJEH

Tražite Pravog? Otkrit će ga prsti!

12.11.2010 u 07:15

Bionic
Reading

Željeli biste znati ima li određeni muškarac osim dobrog izgleda, i potencijal da zgrne bogatstvo? Umjesto da mu zavirite u novčanik, radije bacite oko na njegove prste. Znanstvenici su došli do zaključka da veličina muškarčeva prstenjaka ukazuje na njegov stav prema novcu

Ukratko, što muškarac ima dulji prstenjak u usporedbi s kažiprstom, to su veće šanse da bude bogatiji. Velika je vjerojatnost da se radi o muškarcu koji ne prihvaća ne kao odgovor bilo da se radi o poslovnom prijedlogu ili pokušaju osvajanja ženskog srca.

Gospodin Pouzdani će, s druge strane, imati kažiprst koji je jednako dug ili duži od prstenjaka, dokazali su znanstvenici sa Sveučilišta Colorado. Alfa mužjaci čiji su prstenjaci puno duži od kažiprsta skloniji su ulaženju u rizik u svim sferama života, a žene najčešće padaju upravo na takve tipove jer su fit, bogati i nametljivi, kaže znanstvenik Eric Stenstrom.

'Naše istraživanje ukazuje na vezu između povišene razine testosterona i riskantnog ponašanja kod muškaraca, i to u tri domene, rekreacijskoj, društvenoj i financijskoj. Budući da žene privlače muškarci koji su fit, nametljivi i bogati muškarci vole riskirati kad su u pitanju sport, ljudi i novac kako bi bili još privlačniji potencijalnim partnericama', kaže Stenstrom.

Kod žena su prstenjak i kažiprst gotovo identične dužine, ali kod muškaraca prstenjak zna biti duži od kažiprsta. Što je on duži, to je muškarac muževniji.