MOŽDA SU DOBRI TEHNIČARI

Koji slavni muškarci imaju malog?

11.11.2010 u 10:54

Bionic
Reading

Slavni muškarci koji su slomili mnoga ženska srca ipak su samo ljudi od krvi i mesa s tjelesnim nedostacima koje imaju i tzv. obični ljudi. Iako su na glasu kao sjajni ljubavnici, neke od njih priroda nije obdarila velikom muškošću

Kada je riječ o nekim dijelovima tijela, bolje je da budu veći nego manji. U ovom slučaju govorimo o muškom spolovilu. Da ne bi bilo zabune, veliki penis ne znači nužno i sjajan seks. Naprotiv, neki muškarci s malim penisima vrsni su tehničari i žene za njih kažu da su izvrsni ljubavnici. To potvrđuju i primjeri osam slavnih muškaraca koji imaju male penise, a na glasu su kao sjajni ljubavnici.

Šuška se i da Daniel Craig ima malog
Brad Pitt, san mnogih žena, nije pretjerano obdaren. Javnosti je to otkrila njegova bivša djevojka Juliette Lewis, ipak napomenuvši da je Brad bio dobar u krevetu. Poznati britanski ženskaroš Jude Law također se ne može pohvaliti bogatom 'opremom'. To se jasno vidjelo na jednoj fotografiji koju je snimio uporni papparazo koji je Judea uhvatio k'o od majke rođenog.

I zgodni glumac Shia LaBeouf ima mali penis. Njega su paparazzi također pokušali uhvatiti, ali je on bježao od njih kao od vraga. Zašto? Pa kako je i sam rekao u jednom intervjuu, ne može se baš pohvaliti velikim primjerkom. Jon Gosselin, američka reality zvijezda, također nije obdaren. Svijet je to doznao zahvaljujući osveti njegove bivše djevojke Hailey Glassman, koja je jasno i glasno rekla da Jon ima malog!

Unatoč uvriježenom mišljenju, seksi James Bond, odnosno neodoljivi Daniel Craig, nema veliki penis. Kako to znamo? Za svaku golišavu scenu koju snima uvijek traži zamjenskog glumca, a šuška se da je to upravo zbog malog penisa. I slavni zavodnik Enrique Iglesias, kako sam kaže, ima manji penis. Tko prizna, pola mu se prašta! Znamo da to ne smeta seksi Ani Kurnjikovoj.

Žestokim nastupima Eminem očito kompenzira nedovoljnu genitalnu obdarenost. Svijet je s tom činjenicom upoznala Kim Mathers, njegova bivša supruga. I Jessica Simpson dala je naslutiti da njezin bivši suprug Nick Lachey ima malog. Požalila se odmah nakon prve bračne noći. Možda je i to jedan od razloga zbog kojih brak nije potrajao…