Ljubav i seks MUŠKE IDEJE

Kakva bi trebala biti žena iz snova?

  • Autor: tportal.hr
  • 11.11.2010 10:37:09
  • 11.11.2010 10:00:00

Muškarci su prilično neodlučni u tome što traže od svoje savršene partnerice. Htjeli bi da je mršava i vitka, ali i da može uživati u obilnom objedu. Usto, preferiraju i žene kojima neće biti problem ostati kod kuće, ali bi htjeli i da puno zarađuju

Istraživanjem provedenim na 3.000 muškaraca došlo se do vrlo zbunjujućih rezultata i do zaključka da je muškarce vrlo teško zadovoljiti.

Slobodni muškarci koji su u potrazi za partnericom žele da ona lijepa i vitka, što mnoge žene možda uopće neće iznenaditi. No isto tako čak devet od deset muškaraca očekuje da će njihova savršena partnerica bez problema uživati s njima u obilnom obroku, a ne da jede samo salatu.

Kontradiktornost želja nastavlja se. Velik broj muškarca preferira žene koje će bez problema ostati kod kuće i uživjeti se u ulogu majke i domaćice iako su im vrlo privlačne žene s visokim obrazovanje koje mnogo zarađuju.

Nicole Clowes, voditeljica ovog istraživanja tvrdi: 'Svatko zamišlja svog partnera iz snova, pa tako i muškarci. I dok mnogo žena smatra da je nemoguće ispuniti ovakve želje, čak šest od sedam muškaraca misli da je njihova djevojka iz snova negdje u blizini.'

'Pomalo je teško shvatiti žele li muškarci partnericu kojoj je bitna karijera ili onu koja želi biti domaćica. Osim toga ne postoji puno žena koje mogu neograničeno jesti i ostati vitke', dodaje Nicole Clowes. Razbijanju stereotipa o muško-ženskim odnosima nikad kraja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više