TAJNE MUŠKOG UMA

Kakve žene žele pravi muškarci?

11.11.2010 u 08:46

Bionic
Reading

Znate li one stereotipe da muškarci vole žene koje su slabe i neovisne? Da, neki muškarci žele takve žene, ali pravi muškarci kod žena traže baš suprotne osobine. Ako želite pravoga muškarca, donosimo vam savjete kako razviti osobine koje su njima privlačne

Ako želite osvojiti srce pravoga muškarca, morate dobro znati kako muškarci funkcioniraju. Točnije, morate znati što njega vodi do dojma da ste vi osoba za kratkotrajni flert, odnosno osoba za dugoročnu vezu. Donosimo vam uvid u muški um koji otkriva što točno zreli, odrasli, pravi muškarac želi od žene.

Muškarce privlači ozračje koje žene kreiraju oko njega
Emocionalna zrelost
Možda ne odmah na ranom početku, ali vrlo brzo doći će do situacija u kojima nećete imati jednako mišljenje kao i vaš muškarac. Možda će čak doći i do blagog sukoba. Na takvim će slučajevima on procjenjivati vašu zrelost. Žena koja je dovoljno zrela da ne okrivljuje i kritizira muškarca samo zato što ima drukčije mišljenje, ali da zna izraziti i svoje osjećaje pravim je muškarcima iznimno privlačna. Zašto? Zato što je njima jako važno da se žena zna konstruktivno nositi sa svojim emocijama, a to može samo zrela žena.

Intenzivna privlačnost

Muškarci se ne boje veze kao takve, ali se boje veze sa ženom koja bi im s vremenom mogla prestati biti privlačna. Žene često slučajno ubiju strast i privlačnost svojim nastojanjima da muškarca što prije uvuku u ozbiljnu vezu. Često se i pretjerano trude oko njega, a sve kako bi ga učinile svojim. Pravim muškarcima je to neprivlačno. Najbolje je pustiti da se stvari događaju prirodno od samoga početka – bez forsiranja i pretjeranog truda. Žena koja se zna opustiti i zabaviti pravim je muškarcima vrlo privlačna.

Samostalnost i neovisnost
Mnoge žene pogrešno misle da muškarci žele nježniju i slabiju partnericu uz koju će imati dojam da su pametniji i moćniji. Ali pravi muškarci žele baš suprotno. Oni žele ženu koja ih inspirira vlastitim životom, ženu koja je mudro i pametno osmislila svoj život i učinila ga zabavnim i ispunjenim. Prave muškarce ne plaše jake i samostalne žene. Naprotiv, njima treba takva žena koja će biti sposobna ostvariti ravnopravan partnerski odnos. Žena kojoj on neće morati ispunjavati životni raspored, nego će se jedno drugome uklopiti u osmišljene živote.

Aktivnost i zaigranost
Muškarci su odgajani da se izraze kroz interaktivnost sa stvarima i ljudima oko sebe. Mnoge žene to zaboravljaju i misle da jedini put koji vodi do muškog srca pametan razgovor. Međutim, muškarce privlači ozračje koje žene kreiraju oko njega. Stoga pravi muškarci vole aktivne i zaigrane žene kojima nije strano zaigrati nogomet s njim ili u zadnji trenutak umjesto na kavu otići na izlet. Vole nepredvidive žene koje se znaju zabavljati jer to stvara ugodno ozračje.