Ljubav i seks ZA ŽENSKI ORGAZAM

Zašto bi vibratori trebali biti najbolji prijatelji muškaraca?

  • Autor: tportal.hr
  • 10.11.2010 10:17:19
  • 10.11.2010 8:00:00

Vibratori bi trebali postati najbolji prijatelji muškaraca ako žele da žena uživa u seksu s njima i doživi nekoliko orgazama tijekom jednog odnosa. Umjesto da zaziru od njih, trebali bi ih objeručke prihvatiti

Iako muškarci tijekom seksa ne žele svoju partnericu dijeliti s vibratorom, ipak bi baš to trebali učiniti ako joj žele priuštiti nezaboravan orgazam. Naime, žene najlakše doživljavaju orgazam uz pomoć vibratora.

'Vibracije koje proizvodi seksualno pomagalo puno se intenzivnije nego kad se određeni dijelovi ženskih genitalija stimuliraju prstima, jezikom ili spolnim udom. Što je stimulacija intenzivnija, žena je uzbuđenija, a to znači i da brže doživljava orgazam', piše Emily Nagoski u svojoj knjizi 'The Good in Bed Guide to Female Orgasms'.

Sve to potvrđuju i istraživanja, a jedno nedavno je otkrilo da žene koje se koriste vibratorom imaju znatno bolje psihičko i fizičko zdravlje od onih koje ne prakticiraju igre seksualnim igračkama. Iako se vibrator doživljava kao pomoć za žene kad muškarac nije u blizini, činjenica je da može biti sjajna nadopuna u seksu između muškarca i žene.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više