RAJČICA ILI KRUŠKA

Koji su oblici ženskih guza najčešći?

09.11.2010 u 09:44

Bionic
Reading

Muškarci vrlo teško mogu odoljeti, a da ne pogledaju lijepo oblikovanu žensku guzu. Mogu se podijeliti na četiri različita oblika, a u posljednje se vrijeme oblik rajčice najčešće može vidjeti

Zanimljivo istraživanje, provedeno na Sveučilištu Manchester Metropolitan pod vodstvom stručnjaka doktora Davida Holmesa, tvrdi da su upravo guze u obliku rajčice u

Kim Kardashian

posljednje vrijeme najčešće, poput one kakovu ima poznata starleta Kim Kardashian.

Guze oblika rajčice, donosi to istraživanje, pomalo su uzdignute, zaokružene, te vrlo meke na dodir, a upravu takvu guzu ima 45 posto žena. Povećanje broja vlasnica ovakve seksi guze nadmašio je broj žena s guzom u obliku breskve koji je do tada bio najčešći oblik.

Manje zavidan oblik guze, one u obliku krumpira ima 30 posto žena, a istraživanje je opisuje kao široke, dugačke te na dijelovima čak i kvrgave, baš poput krumpira.

Guzu u obliku kruške ima 15 posto žena, a takve žene uobičajeno imaju uži struk, a bokove gotovo duplo šire. Samo 10 posto žena pravih sretnica i ponosnih vlasnica guze oblika nektarine koja se opisuju kao savršene guze poput onih koje imaju junakinje u stripovima.

Doktor Holmes tvrdi: 'U 21. stoljeću učinak veće ponude privlačne i fine hrane zaokružio je ženske guze te danas najčešće možemo vidjeti one oblika rajčice i krumpira.