Ljubav i seks REKONSTRUKCIJA

Gola Mena Suvari posuta ružama inspiracija za Valentinovo

  • Autor: A.B.
  • 12.6.2013 11:44:58
  • 13.2.2009 10:00:00

Valentinovo mnoge inspirira za to da svojim ljubavima na originalan način pokažu koliko ih vole. Britanka Lesley Heague za svog je dragog rekonstruirala scenu iz filma 'Vrtlog života' s golom seksi Menom Suvari i ružama

Zaljubljena Lesley je potrošila tisuće funta kako bi svog dragog iznenadila za Dan zaljubljenih. Rezervirala je penthouse u luksuznom hotelu, a sve kako bi ponovila provokativnu scenu iz 1999. godine.

Čak je i unajmila fotografa koji ju je slikao posutu ružama.

Naime, 25-godišnjakinja je pitala svog dečka Lukea Scrasea koji bi film na DVD-u volio najviše dobiti kao dar za Valentinovo. Nakon što ga je razumjela da obožava 'American Beauty', očekivala je da će njezina romantična gesta Lukea ostaviti bez teksta, no Lesley je krivo razumjela svog dragog.

Naime, njegovom je prijatelju otkrila kakvo iznenađenje priprema za Lukea, rekla mu je da planira rekonstruirati scenu iz njegova najdražeg filma 'American Beauty', na što joj je on rekao da Luke taj film nije ni gledao te da je njemu najbolji film 'Američki gangster'.

No za otkazivanje iznenađenja bilo je kasno jer je zaljubljena Lesley do tada već potrošila 695 funti.

'Htjela sam učiniti nešto lijepo za Lukea i bila sam sigurna da je veliki obožavatelj filma 'American Beauty'', rekla je Lesley.
Vjerujemo da će u svakom slučaju iskoristiti apartman i proslaviti Valentinovo.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više