Ljubav i seks STRATEGIJA KOJA PALI

Kako uspješno privući muškarca?

  • Autor: tportal.hr
  • 28.10.2010 12:33:49
  • 28.10.2010 11:18:29

Poznato je kako muškarci teško mogu odoljeti a da ne bace pogled na duge vitke noge, čvrstu guzu ili pak na duboki dekolte. Svaki od ta tri dijela ženskog tijela intenzivno djeluje na muška osjetila

Kako navode Allan i Barbara Pease u knjizi 'Velika škola govora tijela', u izdanju Mozaik knjige, muški mozgovi su programirani tako da ih privlače žene s najvećom sposobnošću reprodukcije i seksualnom dostupnošću. Prema knjizi, muškarce najviše privlače žene atletske građe jer im to ukazuje na iznimno dobro zdravlje i žensku sposobnost uspješne reprodukcije njegovih gena.

Allan i Barabara Pease kažu kako podaci pokazuju da muškarce privlače žene dječjeg lica – velikih očiju, malih nosova, punih usana i obraza – jer ta obilježja kod većine bude zaštitničke osjećaje. Upravo zato i reklame za plastične operacije naglasak često stavljaju na te osobine. Žene pak privlače muškarci s 'odraslim' licima koji imaju jake vilice, veće obrve i jači nos.

Dobra vijest je da žena ne mora biti prekrasna da privuče muškarca. Iako joj ljepota daje početnu prednost među suparnicama, ono što privlači muškarce je njezina raspoloživost. Muškarce više privlače znakovi nečije dostupnosti od tjelesne privlačnosti.

Tako autori knjige savjetuju: 'Stvarnost je takva da muškarca morate privući prije nego što upozna sve vaše unutarnje vrline. Kada idete pecati, na udicu stavljate ono što se sviđa ribi, a ne ono što se sviđa vama. Može vam biti grozna sama pomisao na crva, no to je ribi najdraža hrana.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više