DEŠIFRIRAMO MUŠKI RJEČNIK

Što on misli kad kaže…

28.10.2010 u 08:35

Bionic
Reading

Muškarci imaju repertoar uobičajenih fraza koje koriste kako bi privoljeli žene na seks. Donosimo vam deset najčešćih muških fraza i njihovih tumačenja

Muškarac će ženi pomoći oko mnoštva stvari kako bi bio nagrađen seksom ili drugim uslugama i žene to dobro znaju. 'Odvezi me nekamo, odvedi me u kino, na večeru, uspavaj djecu, oboji sobu', i tako dalje. Kako znamo da muškarci očekuju seks? Zato što to oni nikad ne bi učinili za druge muškarce, a čak i ako to učine, među njima se uspostavlja prešutni dug i zauzvrat očekuju istu uslugu. Ako muškarac nema fizički odnos s nekom ženom, ali ulaže svoje vrijeme i trudi se oko nje, aktivira se klauzula o prešutnom dugu i on želi da se njegov trud nagradi ili seksom ili budućim uslugama, napisali su Allen i Barbara Pease u svojoj knjizi 'Zašto muškarci žele samo seks, a žene sanjaju o ljubavi' u izdanjuMozaik knjige.

Lijepa/prekrasna/predivna si.

U prijevodu: Tvoje lice je simetrično, što je dobar pokazatelj da bi mogla uspješno prenositi moje gene. Želim seks.

Večeras si neodoljiva.

U prijevodu: Želim seks s tobom što je prije moguće.

Ostanimo samo prijatelji.
U prijevodu: Ne sviđaš mi se ili sam te prebolio. Nadam se da me više nećeš zvati ili slati mi poruke četrdeset puta na dan i pitati me gdje sam.

Izgledaš odlično u tome!
U prijevodu: Ta odjeća naglašava omjer tvog struka i bokova i dobro ističe tvoje grudi. Sve to uzbuđuje moje mentalne sklopove i hormone i želim seks s tobom odmah.

Želiš li svratiti na šalicu kave?
U prijevodu: Imajmo divlji životinjski seks večeras dok sam još polupijan i nema jakog svjetla koje bi naglasilo sve mane koje možda imaš.

Želiš li nešto popiti?
U prijevodu: Dopusti mi da alkoholom oslabim tvoje inhibicije tako da možda završiš u krevetu sa mnom.
Napredna verzija ovoga je: Evo ti još jedno piće.

Ne mogu ostati predugo večeras, sutra se moram rano probuditi.
U prijevodu: Hvala na seksu, moram ići.

Želim otvorenu i iskrenu vezu.
U prijevodu: Ako ti kažem neto što ne želiš čuti, ova će mi izjava omogućiti da jednom dana kažem: Pa rekao sam ti da ću biti iskren s tobom.

Nazvat ću te./Vidimo se nakon što se klub zatvori.
U prijevodu: Ako mi se večeras ne posreći s nekom drugom, pristat ću na seks s tobom.

Ne radi se o tebi, nego o meni.

U prijevodu: Radi se o tebi. Idi i ne vraćaj se.

Koliko god nekom ove rečenice zvučale zabavno, problem je što većina žena zamišlja da se iza ovih riječi nalazi tračak istine i tako većinom svjesno potiču muškarce da ih još češće koriste. To je, uostalom, i jedan od razloga zašto rijetko koja žena može rano otkriti je li muškarac ozbiljan kandidat za dugotrajan odnos. Kada bi žene mogle uspješno dešifrirati ove izjave i proniknuti u njihov pravo značenje, lakše bi razlikovale potencijalne uspješne muškarac od gubitnika.